28χρονος σεφ τεμάχισε και… μαγείρεψε την τρανσέξουαλ σύντροφό του

Σαν να έκανε την καθημερινή του δουλειά ο 28χρονος σεφ Μάρκους Πίτερ Βόλκε σκότωσε την 27χρονη τρανσέξουαλ σύζυγό του Μαγιάνγκ Πρασέτιο και αφού την έκοψε σε μικρά κομμάτια, εν συνεχεία τη… μαγείρεψε. Ο 28χρονος σεφ εργαζόταν σε κουζίνες κρουαζιερόπλοιων και αποφάσισε να σκοτώσει την ινδονησιακής καταγωγής σύντροφό του που είχε παντρευτεί μόλις τον περασμένο χρόνο.

Το άψυχο εναπομείναν κορμί της 27χρονης τρανσέξουαλ Μαγιάνγκ Πρασέτιο βρέθηκε διαμελισμένο στο διαμέρισμα του ζευγαριού, σε προάστιο του Μπρισμπέιν, της Αυστραλίας ενώ ορισμένα μέλη της έβραζαν ακόμη στην κατσαρόλα…

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο σεφ συνελήφθη, καθώς η δυσωδία που αναδυόταν από την κουζίνα του 28χρονου σεφ ανάγκασε τους γείτονες να καλέσουν τις αστυνομικές Αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, αντίκρισαν το φρικαλέο θέαμα και αμέσως άρχισαν να διενεργούν έρευνα στην περιοχή, για να βρουν λίγο αργότερα και μερικούς δρόμους παρακάτω το άψυχο κορμί του ίδιου του Βόλκε. Ο Αυστραλός σεφ είχε αυτοκτονήσει κόβοντας τον λαιμό του….

Keywords
Τυχαία Θέματα