200 τόνοι πατάτας προς 0,30 λεπτά το κιλό

Ξεκινάει το επόμενο διάστημα η διάθεση πατάτας από το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» στην Κατερίνη. Διακόσιοι τόνοι πατάτας θα διατεθούν στην προσυμφωνημένη τιμή των 0,30 λεπτών το κιλό.

Στο μεταξύ το προηγούμενο διάστημα υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των Εθελοντικών Ομάδων του κινήματος «Χωρίς μεσάζοντες», με την προσυπογραφή και των παραγωγών.

Σ’ αυτό προβλέπεται:

Η  δημιουργία μιας πανελλαδικής ηλεκτρονικής

πλατφόρμας δεδομένων, που θα επιτρέπει αφενός την ανταλλαγή  ιδεών, απόψεων, στοιχείων και  εμπειριών μεταξύ των Εθελοντικών Ομάδων και αφετέρου την δυνατότητα μεγάλων παραγγελιών τροφίμων, τα οποία θα διανέμονται  ταυτόχρονα σε διάφορες πόλεις.

Η παρουσίαση του πρώτου προϊόντος με την ετικέτα «Χωρίς μεσάζοντες», το οποίο θα διατεθεί σε λίγες ημέρες στην Κατερίνη. Η ετικέτα αυτή, δημιουργεί πλέον ένα εμπορικό «Brande name»  στην εγχώρια αγορά, που σκοπό έχει όχι να κυριαρχήσει στον ανταγωνισμό αλλά πρώτιστα να  βοηθήσει  τους παραγωγούς της ελληνικής γης, να αλλάξει τα κακώς κείμενα στον πρωτογενή παραγωγικό τομέα και να δημιουργήσει νέες και υγιείς συναλλακτικές συνήθειες στην παραγωγή και διάθεση των ελληνικών προϊόντων.

Η  απόφαση για την πραγματοποίηση ανταλλαγών των καταναλωτικών αγαθών μεταξύ των διαφόρων περιοχών της χώρας, με όρους  αλληλοβοήθειας και  αμοιβαιότητας έτσι ώστε να «διαχέεται» η διάθεση και κατανάλωση των προϊόντων προς όλα τα σημεία της χώρας και να πετυχαίνεται η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των γεωγραφικών περιοχών, με αντίστοιχο όφελος του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα