10 εκ. ευρώ ζητούσαν οι απαγωγείς της 27χρονης – Τι είπε η ίδια στους αστυνομικούς

Ενδελεχείς και στοχευμένες έρευνες πραγματοποιούν οι αστυνομικοί στην Αττική προκειμένου να εντοπίσουν το κρησφύγετο των δραστών – απαγωγέων της 27χρονης φοιτήτριας, την οποία άφησαν εν τέλει ελεύθερη, αφού πήραν λύτρα 82.500 ευρώ και ενώ ζητούσαν 10 εκ. ευρώ.

Μετά από ολονύκτια κατάθεση η 27χρονη Βαρβάρα Μητσώνη -ανιψιά του Γιάννη Καϋμενάκη, εφοπλιστή και προέδρου της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης- κλήθηκε και σήμερα να βοηθήσει τους αστυνομικούς στη διαλεύκανση της απαγωγής και δεκαήμερης ομηρίας της (σ.σ. η κοπέλα απήχθη στις 31 Οκτωβρίου από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες).

Όπως

αποκαλύφθηκε, οι κακοποιοί υποχρέωναν την 27χρονη να αλλάζει ρούχα, θέλοντας να «διαγράψουν» πιθανά στοιχεία από τα οποία ενδεχομένως να μπορούσε να ανιχνευθεί γενετικό υλικό των απαγωγέων. Το στοιχείο αυτό έρχεται να προστεθεί στη μεθοδολογία που ακολουθούσαν οι δράστες κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους με τον Τάσο Μητσώνη, πατέρα της 27χρονης. Μιλούσαν από δύο κινητά τηλέφωνα εναλλακτικά από Ομόνοια, Παραλιακή, Πετράλωνα και αλλού για να μπερδέψουν την αστυνομική έρευα και να αναγκάσουν τους άνδρες της ΕΛΑΣ να διασπάσουν τις δυνάμεις τους σε περισσότερες από μία περιοχές της Αθήνας, κερδίζοντας χρόνο ώστε να διαφύγουν.

Σήμερα Δευτέρα, περίπου στις 9 το πρωί, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 27χρονης φοιτήτριας με ένα συμβατικό περιπολικό και μια μοτοσυκλέτα. Οι αστυνομικοί για αρκετά λεπτά προσπαθούσαν να αποφύγουν κάμερες και δημοσιογράφους με αποτέλεσμα να γυρίζουν γύρω-γύρω από το σπίτι στο ευρύτερο οικοδομικό τετράγωνο. Τελικά μια γυναίκα αστυνομικός κατέβηκε από το περιπολικό, μπήκε στην πολυκατοικία και πήρε την 27χρονη κοπέλα η οποία στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο περιπολικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα