1 στους 5 νεοαμερικανούς χρησιμοποιεί το smartphone, ενώ κάνει σεξ

Σε μια προσπάθεια να μελετήσουν τις συνήθειες των χρηστών smartphones, η εταιρεία ερευνών Harris Interactive διεξήγαγε μια άκρως ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση σε 1.102 εθελοντές.

Στη δημοσκόπηση γύρω από τις συνήθειες των κατόχων smartphones, αποδείχθηκε ότι περίπου το 20% των χρηστών smartphones ηλικίας 18-34 ετών χρησιμοποιεί τη συσκευή κατά τη διάρκεια του σεξ! Στους ενήλικες αυτό το ποσοστό φτάνει το 9%.

Εξάλλου, παρά τους αυστηρούς νόμους που έχουν τεθεί σε ισχύ γύρω από τη χρήση των κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση, περίπου το 55% των συμμετεχόντων παραδέχθηκε ότι συνεχίζει να αγγίζει την οθόνη της συσκευής ενόσω βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Το 12% πάλι, δήλωσε ότι κάποια στιγμή έχει χρησιμοποιήσει το κινητό του στο ντους.

Περισσότερο από το 1/3 των εθελοντών ανέφερε ότι τσέκαρε διαρκώς το κινητό ενόσω βρισκόταν στο σινεμά, ενώ περίπου το 19% έριχνε «ματιές» στα εισερχόμενα μηνύματα και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ενόσω παρευρισκόταν σε κάποια θρησκευτική τελετή.

Ακόμη, το 32% δήλωσε ότι κοίταζε μόνο τη συσκευή του κατά τη διάρκεια κάποιας σχολικής εκδήλωσης.

Ο «εθισμός» στα smartphones δεν σταμάτησε ούτε στην περίπτωση των ρομαντικών ραντεβού, με το 33% των εθελοντών να υποστηρίζει ότι τελικώς κοίταζε περισσότερο τη συσκευή του παρά τον εκάστοτε υποψήφιο ερωτικό σύντροφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα