Β. Ανδρίτσου: Ο γάμος μου έγινε τελείως «κουτουρού»!

20:05 2/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Γνώρισε τον άντρα της στα γυρίσματα της σειράς « Κόκκινο δωμάτιο», αλλά η πρόταση έγινε σε ανύποπτο  χρόνο…  Μετά από πολλά χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο.  Αντισυμβατικές προσωπικότητες και οι δύο δεν φανταζόντουσαν τους εαυτούς τους μέσα σε γάμο,  μέχρι που ένιωσαν την ανάγκη να το κάνουν.  Η Βασιλική Ανδρίτσου, περιέγραψε πως αισθάνεται ως νεόνυμφη και εξιστόρησε  με λεπτομέρειες το ανατρεπτικό party που ακολούθησε το γάμο της.
« Αυτή τη στιγμή, είμαστε νιόπαντροι και φλερτάρουμε. Ο έρωτας έχει πάθος και

ένταση, αν το ζεις 20 χρόνια συνέχεια, δεν καίγεσαι;  Έχουμε ζήσει όλες τις φάσεις με τον άντρα μου, μέχρι στιγμής. Ζούμε τα πράγματα και δεν τα αφήνουμε να μας προσπερνάνε. Απλώς δεν τρελαινόμαστε με το μέλλον και ζούμε το τώρα. Στηρίζει ο ένας τον άλλον και όλα θα έρθουν».
« Δεν μπορούσα ποτέ να με φανταστώ παντρεμένη, δεν είχα εικόνα. Δεν ήμουν ποτέ από τα κορίτσια που φανταζόμουν το γάμο μου και έλεγα τι νυφικό θα βάλω, που θα τον κάνω, καθόλου. Γι’ αυτό και ο γάμος μου έγινε τελείως «κουτουρού». Κάναμε ένα party, είχαμε finger foods, ήμασταν χαλαρά. Δεν ήταν η δεξίωση, στημένα όλα στην εντέλεια, εδώ θα καθίσει ο Παναγιώτης, εδώ η θεία Μερόπη… Δεν είχα τέτοια. Όποιος γούσταρε. Αυτό είχαμε σκεφτεί με το Νίκο.  Δεν  είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου νύφη, μάνα ή κάτι τέτοια. Έλεγα ότι αν έρθει ο κατάλληλος, που θα μείνουμε για πάντα μαζί, θα προχωρήσω σε γάμο. Έτσι έγινε.»
« Αν δεν είχα την πρόθεση να μείνω για πάντα και να γεράσω με το Νίκο, δεν θα παντρευόμουν. Γι’ αυτό και παντρευτήκαμε μεγάλοι, όχι πιτσιρίκια, κατασταλαγμένοι, κοντά στα 40 και οι δύο. Ελπίζω να πετύχει.»
Πηγή : Λοιπόν

Keywords
Τυχαία Θέματα