Το παιδάκι που συγκίνησε παγκοσμίως

10:55 5/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Χθες, παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου και τα twitter πήραν φωτιά, καθώς τα social media με τον δικό τους τρόπο θέλησαν να δώσουν το μήνυμα της πρόληψης αλλά και  συμπαράστασης στους συγγενείς και φίλους των ανθρώπων που δίνουν τη δική τους μάχη, καθημερινά. Ο αφώνας τους είναι μοναδικός και κανένα συναίσθημα δεν μπορεί να αποδώσει την αλήθεια του.

Έτσι στο  twitter οι χρήστες ανέβαζαν φωτογραφίες με μυνήματα υποστήριξης

και το hashtag #makeachange δηλαδή «Κάνε μια αλλαγή». Υπήρξε όμως ανάμεσα σε αυτές μια που πραγματικά συγκίνησε και άγγιξε όσους την είδαν. Μια φωτογραφία, ανώτερη από τις 1000 λέξεις!

Συγκεκριμένα: Ο  @jordanlike ανέβασε μια φωτογραφία από ένα αγοράκι στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου που ζωγραφίζει. Το μικρό αγόρι πάσχει από καρκίνο και μάλιστα έχει ήδη υποβληθεί σε χημιοθεραπείες. Ο χρήστης που την ανέβασε, ο οποίος είναι μόλις 15 ετών, ζητούσε να κάνουν   retweet και να διαδώσουν το μήνυμα της στήριξης σε όσους νοσούν.
Η φωτογραφία διαδόθηκε αμέσως, έκανε το γύρο του κόσμου και συγκίνησε χιλιάδες χρήστες.  Είναι  μια από τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομάδας…

Keywords
Τυχαία Θέματα