Το κορίτσι του Νιάρχου αποκαλύπτεται

07:25 5/2/2012 - Πηγή: EnterTV

H Jessica Hart, το μοντέλο που εδώ και ένα χρόνο είναι μαζί με το διάσημο κληρονόμο Σταύρο Νιάρχο, πραγματοποίησε την πρώτη φωτογράφηση ως άγγελος της Victoria’s Secret . To brand που πέρα από τις sexy δημιουργίες είναι γνωστό και για τα πανέμορφα μοντέλα που χρησιμοποιεί κάθε χρόνο στο ετήσιο show του, την ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές άλλες και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία της με την διάσημη εταιρεία εσωρούχων.
Η εν λόγω

φωτογράφηση έγινε στο πλαίσιο της καινούριας καμπάνιας του οίκου και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Λέγεται μάλιστα ότι ο Σταύρος Νιάρχος ενθουσιάστηκε όταν είδε τις φωτογραφίες και το εκδήλωσε με το δικό του τρόπο στη Jesssica. Όπως κάθε άντρας που χαίρεται για τις επιτυχίες της αγαπημένης του, έδειξε με υπερηφάνεια τις φωτογραφίες στους φίλους του.
Το 25χρονο μοντέλο, που κατάγεται από την Αυστραλία ξεκίνησε την καριέρα της το 2008, όταν φιλοξενήθηκε στα εξώφυλλο της Vogue και του Sports  Illustrated.  Στην απόφασή της να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας έπαιξε σημαντικό ρόλο η θεία της, η οποία την παρότρυνε να λάβει μέρος σε έναν τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.
Σύντομα, κέντρισε το ενδιαφέρον μεγάλων σχεδιαστών και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Πριν από ένα περίπου χρόνο κάποιοι φίλοι της, της σύστησαν το Σταύρο Νιάρχο, ο οποίος γοητεύτηκε από την ομορφιά της και επεδίωξε να τη γνωρίσει. Στη διάρκεια των μηνών που ακολούθησαν η σχέση τους έδεσε και έγιναν αχώριστοι.
Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο χαρακτήρας και ο τρόπος σκέψης της ήταν τα στοιχεία εκείνα που έκαναν το Σταύρο Νιάρχο να κολλήσει μαζί της και να αποφασίσει να σταθεροποιηθεί σε μια σχέση καθώς μέχρι τότε η ζωή του ήταν άστατη και άλλαζε συνεχώς συντρόφους. Γνωστές κατακτήσεις του είναι οι : Mary Kate Olsen, Lindsay Lohan και Paris Hilton. Η Jessica Hart είναι ο μεγαλύτερος σε διάρκεια μέχρι τώρα δεσμός του νεαρού Νιάρχου. Οι δυό τους μένουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη, αλλά πραγματοποιούν συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, με πρώτη προτίμησή τους το Λονδίνο. Τον Ιούλιο επισκέφθηκαν μαζί τη Μύκονο, όπου πέρασαν αξέχαστες διακοπές.
Πηγή : Real

Keywords
Τυχαία Θέματα