Ρία Αντωνίου: ‘Ολη η αλήθεια για την καριέρα της

09:05 6/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Η Ρία Αντωνίου παίρνει μέρος ως μοναδική Ελληνίδα στο Dancing with the Stars ,της Ιταλίας. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Πρίν το δούμε να παραγματοποιείται, λέγαμε πως κάποιοι το διέρρεαν για δημόσιες σχέσεις. Πέσαμε έξω. Η αλήθεια είναι πως η Ρία έκλεψε τις εντυπώσεις κι ας της κάνουν σκληρή κριτική στη γείτονα χώρα. Η Ρία μίλησε στην Espresso

της Κυριακής και στην Τεριάνα Παππά, για τη συμμετοχή της στο ιταλικό σόου… «Η αγάπη που μου δείχνουν στην  Ιταλία είναι κάτι που δεν εξαγοράζεται και ο κόσμος το δείχνει κάθε στιγμή». Και συνεχίζει: «Αυτά που μου λένε απλοί άνθρωποι στον δρόμο, αλλά και μετά το σόου με κάνουν πολύ καλύτερη και μου δίνουν δύναμη να προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε εβδομάδα. Αυτούς θέλω να εντυπωσιάσω και όχι τους κριτές».

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη Ρία, είναι ο Ηλίας Πανταζόπουλος. Είναι ο άνθρωπος που έκανε τις επαφές με την Ιταλία, αλλά και ελέγχει τα πάντα. Έτσι κάθε εβδομάδα βρίσκεται μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Χειρίζεται την αναπάντεχη δημοσιότητα της Ρίας αλλά την προετοιμάζει και για την επόμενη εμφάνισή της.

Τι την έχει αλλάξει όμως;

«Η σκληρή προπόνηση και η καθημερινή προσπάθεια με έχουν αλλάξει. Μου έχουν δώσει αυτοπεποίθηση και με έχουν κάνει πιο δυνατή. Στην αρχή, αντιμετώπιζα αρκετές δυσκολίες με το εξαντλητικό πρόγραμμα και τη γλώσσα. Λίγο πριν συμφωνήσουμε με την παραγωγή για το σόου, ήμουν έτοιμη να γυρίσω στην Ελλάδα. Όμως ο Ηλίας επέμενε να μείνω και να προσπαθήσω περισσότερο και έτσι έκανα. Πρέπει πάντα να προσπαθούμε στη ζωή. Ειδικά στα δύσκολα πρέπει να βρίσκουμε τη δύναμη και να τα καταφέρνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα