Β. Ανδρίτσου: Μιλάω μόνο σε όποιον γουστάρω

08:05 6/2/2012 - Πηγή: EnterTV

 Η Βασιλική Ανδρίτσου που φέτος κάνει τηλεόραση παίζοντας στους « Βασιλιάδες» και θέατρο συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά στο «Ραόυς» των Ρέππα- Παπαθανασίου μίλησε για όλα στην εφημερίδα « Λοιπόν».
«Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, έχω κάνει και δικές μου δουλειές. Έχω βάλει λεφτά με τον άντρα μου στο παρελθόν για να κάνουμε δικές μας δουλειές, θεατρικές παραγωγές. Όποιον γουστάρω, του μιλάω. Αν δεν γουστάρω, δεν μιλάω κι ας έχω δουλέψει μαζί του. Αν δεν τον γουστάρω, δεν

θέλω να ξαναδουλέψω μαζί του και φαίνεται τόσο πολύ αυτό, που ούτε εκείνος θέλει. Δεν τσακώνομαι όμως, κρατάω ισορροπίες. Οι ηθοποιοί είμαστε τρελοί. Αν τσακωθείς με έναν, θα τσακωθείς με όλο το χώρο σε λίγο. Σε ένα μήνα δεν θα μιλάς σε κανέναν. Είμαστε λίγο πειραγμένοι. Δεν είμαστε λογικοί άνθρωποι, έχει ο καθένας την πετριά του.»
«Στην τηλεόραση σε βλέπουμε να πρωταγωνιστείς στο σίριαλ οι « Βασιλιάδες»…»
« Είναι ένα αργεντίνικο σίριαλ που έκανε τεράστια επιτυχία στην Αργεντινή και σε πολλές χώρες που παίχτηκε. Το πήραμε και στην Ελλάδα και οι σκηνοθέτες βρήκαν ένα πολύ ενδιαφέρον καστ. Μεγάλη και ωραία ομάδα με καλό επιτελείο. Τεράστια δουλειά για τις μέρες μας. Εμείς έχουμε κάνει το καλύτερό μας, θα μιλήσει ο θεατής. Δεν βλέπω ποτέ υλικό, γιατί και να μη μου αρέσει, τι να πω ; Nα το γυρίσουμε από την αρχή ; ( Γέλια). Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που γνώρισα τη Μάρθα Καραγιάννη. Τη θαύμαζα από μικρό παιδί – αυτό μπορεί να μην ακούγεται κολακευτικό -, αλλά ήταν κι αυτή μικρή όταν ξεκίνησε. Τη γουστάρω τρελά σαν προσωπικότητα. Είναι ντόμπρα, αληθινή, γυναίκα και αντράκι. Ως ηθοποιός μου αρέσει πολύ και νιώθω περήφανη που τη γνώρισα. Ακομπλεξάριστη, χορτάτη από τη ζωή, δουλειά, τα πάντα, δεν έχει να αποδείξει κάτι. Ανοίγει την αγκαλιά της και σε δέχεται.»

Keywords
Τυχαία Θέματα