Μαρινέλλα: Όλοι έχουμε τραγουδήσει βλακείες

08:25 1/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Η αιώνια έφηβη Μαρινέλλα και η αγαπημένη μας λαϊκή  τραγουδίστρια Νατάσσα Θεοδωρίδου ήταν καλεσμένες χθες στον Τάσο Τρύφωνος και στο Love Radio!
Ακούσαμε πολλά από τα τραγούδια τους που αγαπάμε και σιγοτραγουδάμε με κάθε ευκαιρία και τις απολαύσαμε να κουβεντιάζουν!
Η Μαρινέλλα ανέφερε τους λόγους που δεν ξαναέκανε δίσκο μετά τον τελευταίο της, με τίτλο «Τίποτα Δεν Γίνεται Τυχαία», όπου συνεργάστηκε -με μεγάλη επιτυχία-  με τον μοναδικό Γιώργο Θεοφάνους! Η μεγάλη μας Ντίβα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μόλις

είχαμε καθίσει σ’ ένα μαγαζί με τον Γιώργο, μπαίνει  ένας μαύρος που πουλούσε CDs  και πάνω πάνω βρίσκονταν το δικό μας, δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του. Τρελάθηκα! Τότε είπα πως δεν ξαναβγάζω CD!  Δεν έχει κανένα νόημα! Δεν προλαβαίνουμε να τα βγάλουμε και έχουν ήδη κυκλοφορήσει στη μαύρη αγορά».
Επίσης, μίλησε για τα τραγούδια και τους τραγουδιστές: «Όλοι έχουμε τραγουδήσει βλακείες! Εγώ κάποτε, για μία φράση που διάβασα και με άγγιξε, είπα ένα τραγούδι που… δεν πούλησε καθόλου».  Η Νατάσσα Θεοδωρίδου διαφώνησε λίγο,  λέγοντας «Ε, όχι βλακείες!» Αλλά η Μαρινέλλα επέμεινε «Βλακείες!»

Keywords
Τυχαία Θέματα