Η Ναταλία Γερμανού στο entertv.gr: Στην τηλεόραση έχω φίλους αλλά και ανθρώπους που με σιχαίνονται

07:05 1/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Το ραντεβού με τη Ναταλία Γερμανού,  δόθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102.2,  σ΄ ένα γνώριμο μέρος για εκείνη. Αν και την έχω δει αρκετές φορές λόγω δουλειάς, ήταν η πρώτη μας τετ α τετ συνέντευξη. Όταν την είδα χαμογέλασα, αλλά μέσα μου και λίγο αγχώθηκα. Δεν ξέρω γιατί…  Ξέρω όμως ότι το κατάλαβε και με κατάλαβε. Ο καναπές μας περίμενε! Καθίσαμε χαλαρά και η κουβέντα ξεκίνησε. Κατά τη  διάρκεια της,  κατάλαβα πως η Ναταλία έχει ψυχή , έχει όνειρα, μα το πιο σημαντικό απ΄ όλα πως πατάει στη γη.  Τι κι αν γνωρίζει μεγάλη επιτυχία;  Χαίρομαι

γιατί μου επέτρεψε να την αποκαλώ «Ναταλάκι» και μου χτύπησε κάποια καμπανάκια. Απολαύστε την αξίζει !!!

Από το Στάθη Πουρουτίδη
Τι είναι για σένα το «Μες την καλή χαρά»;
Νομίζω πως είναι ό,τι  πιο ολοκληρωμένο  έχω κάνει τηλεοπτικά. Το πιο δυνατό, ουσιαστικό, επαγγελματικό μου βήμα.
Τι είναι αυτό που θα σε κάνει να συνεχίσεις να είσαι σ’ αυτή την εκπομπή;
Το πρώτο πράγμα είναι να καθίσω και να αφουγκραστώ πόσο με παίρνει να συνεχίσω… Να δω αν με έχουν φάει στη μάπα πάρα πολύ, αν ο κόσμος την αγαπάει αυτή την εκπομπή, αν μας  έχουν σιχαθεί εντελώς , αν μας έχουν σκυλοβαρεθεί. Τις εκπομπές τις ανεβάζει και τις κατεβάζει ο κόσμος. Δεν υπάρχει κανένας άλλος γνώμονας για την εκπομπή παρά μόνο το τηλεοπτικό κοινό. Εκείνο αποφασίζει. Το δεύτερο είναι αν η ομάδα παραμένει σφιχτή, δυνατή, κεφάτη και με όρεξη.  Τα οικονομικά κριτήρια έρχονται πολύ μετά.
Προβληματίστηκες από τις αλλαγές –μειώσεις στον ALPHA και όλο αυτό που περάσατε;
Είναι μια ομαδική δουλειά η εκπομπή, περάσαμε δυο φορές αυτό το μίνι τεστ αγωνίας,  μια φορά τον Σεπτέμβριο και μια φορά τον Δεκέμβριο. Ευτυχώς είχε και τις δυο φορές ευτυχή κατάληξη. Και κάνω τον σταυρό μου πραγματικά, γιατί αν ρίξεις μια ματιά τι γίνεται στην τηλεόραση, τότε σταθήκαμε πολύ τυχεροί.

Έχεις συζητήσει για την επόμενη χρονιά;
Όχι, ακόμα.
Θα ήθελες να συνεχιστεί η εκπομπή;
Θα ήθελα να γίνει ότι είναι για καλό μας. Ακόμη είναι Φλεβάρης κι εκεί γύρω στην άνοιξη θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις… γιατί ο ALPHA έχει περάσει σε καινούργια χέρια, ανήκει ξανά στον κύριο Κοντομηνά. Δεν  ξέρω τα σχέδια του ποια είναι. Δεν ξέρω αν θέλει να κρατήσει για πέμπτη σεζόν την ζώνη του Σαββατοκύριακου, αν θέλει να μας αξιοποιήσει εμάς του ψυχαγωγικού σε διαφορετικά πράγματα  ή να μας αντικαταστήσει με νέα πρόσωπα. Προς το παρόν κάνω την δουλειά μου, απολαμβάνοντας το κάθε σαββατοκύριακο.

Τελικά με την Έλενα Παπαβασιλείου υπάρχει κόντρα; Σε κουράζει όλο αυτό που ακούγεται και γράφεται;
Στάθη δεν είναι ότι με κουράζει να μιλάω γι’ αυτό, αλλά αισθάνομαι πια μετά από τόσες φορές που έχω κληθεί να απαντήσω,  πως έχω αρχίσει να γίνομαι ο «Λυκουρέζος της Έλενας»,  χωρίς να υπάρχει λόγος.  Η Έλενα δεν κατηγορείται για κάτι κι εγώ δεν έχω πτυχίο δικηγορικής. Ο κάθε άνθρωπος αποδεικνύει τον χαρακτήρα του, το ποιόν του και την παρουσία του με τον καιρό. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια να αποδείξω τι είμαι στην τηλεόραση και να κερδίσω φίλους και εχθ

Keywords
Τυχαία Θέματα