Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Jennifer Lopez;

12:00 31/1/2012 - Πηγή: EnterTV

To τελευταίο διάστημα έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε χαρούμενη και χαμογελαστή. Οι φωτογραφίες της Jennifer Lopez να κλαίει στο μπαλκόνι κρεμασμένη από το κινητό της, πραγματικά ξάφνιασαν και προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά.
Τι ήταν αυτό που έκανε τη star να λυγίσει και να ξεσπάσει σε κλάματα;  H ίδια η Lopez μιλώντας στον Matt Lauer και στην εκπομπή Τhe Today

Show είπε ότι μιλούσε με την 3χρονη κόρη της Emme και συγκινήθηκε που την άκουσε γιατί της έλειπε πολύ.
H Lopez βρισκόταν στο Μάιαμι για φωτογράφηση με τον διάσημο φωτογράφο Mario Testino και δεν είχε μαζί της τα παιδιά της για να μην τα ταλαιπωρήσει. Ο Testino τη φωτογράφισε με μαγιό ώστε να αναδείξει όλο τον αισθησιασμό που αποπνέει σαν γυναίκα.
Λίγη ώρα αργότερα, οι παπαράτσι απαθανάτισαν ξανά την διάσημη τραγουδίστρια, πιο ήρεμη να κοιτάει μαζί με τον 24χρονο σύντροφό της Casper Smart , το ουράνιο τόξο που φώτιζε σαν στεφάνι με τα χρώματα του τον ουρανό και τη θάλασσα.
Το ζευγάρι μετά το Σαββατοκύριακο στο Μαιάμι επέστρεψε στη Νέα Υόρκη.
Εντωμεταξύ χθες έκανε πρεμιέρα το reality show  που δημιούργησε η Jennifer μαζί με τον πρώην της Marc Antony και είχε σαν στόχο την επιλογή ταλέντων από όλη τη Λατινική Αμερική.
« Εξακολουθούμε να υπάρχουμε ο ένας στη ζωή του άλλου αλλά με διαφορετικό τρόπο, έχουμε περάσει πολλά χρόνια μαζί και μας συνδέουν δύο παιδιά» είπε ο Marc Antony όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα