Το «τίμιο» LG K4: Και 4G και με low-end τιμή!

Κερδίζει τις εντυπώσεις στη low budget κατηγορία.

Η τιμή του ξεπερνά ελάχιστα τα 100€. Στόχος του LG K4 φυσικά… οι νέοι.

Μπορεί το νέο Android smartphone να μην συγκρίνεται με τα specs των ναυαρχίδων της LG, αλλά θεωρείται το «διαμαντάκι» της αγοράς για όσους αναζητούν την απλότητα στη χρήση.

Με 4.5 ιντσών οθόνη (480×854 pixels), το οικονομικό Android

προβάλλει βίντεο με ζωντανά χρώματα, χωρίς αυτό, βέβαια, να αποκλείει μερικές αλλοιώσεις σε μεγάλες γωνίες θέασης ή κάτω από τον ήλιο. Κάτι τέτοιο, όμως, είναι αναμενόμενο σε τέτοια κατηγορία τιμής.

Εκ πρώτης όψεως, το LG K4 εντυπωσιάζει με τον σχεδιασμό του, χωρίς πλήκτρα στο πίσω μέρος και με την άγρια υφή στο καπάκι του, που δεν το αφήνει να γλιστρήσει εύκολα από το χέρι.

Το προσιτό κινητό έρχεται με 4G, LED flash για νυχτερινές λήψεις και προηγμένες λειτουργίες στις κάμερες των 5MP και 2ΜP. Ελκει την προσοχή με τα δημοφιλή Gesture Shot και Gesture Interval Shot, που χαρίζουν λήψεις με το ανοιγόκλεισμα της παλάμης καθώς και τέσσερις συνεχόμενες λήψεις για καλύτερες selfies.

Στα συν της βασικής κάμερας, εξάλλου, θα βρείτε τα φυσικά χρώματα και την απουσία υπερβολής, που συχνά γίνεται ενοχλητική. Οσον αφορά στις επιδόσεις, ο 4πύρηνος επεξεργαστής MT6735 της Mediatek αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία του LG K4, αφού εντοπίζεται και σε smartphones επόμενης κατηγορίας.

Οι πυρήνες είναι χρονισμένοι στο 1GHz, γεγονός που μειώνει λίγο την ισχύ του, σε συνδυασμό με το 1GB μνήμης RAM. Εάν, ωστόσο, δεν το «ζορίσετε» με το… multitasking, δεν θα συναντήσετε ενοχλητικές καθυστερήσεις.

Οθόνη
4.5 ιντσών, IPS LCD, ανάλυσης 854×480 pixels,
16 εκατ. χρωμάτων

Λειτουργικό
Android 5.1.1 Lollipop

Επεξεργαστής
Στο chipset Mediatek MT6735M βρίσκεται Quad Core επεξεργαστής που «τρέχει» στο 1.0GHz, μνήμη RAM 1GB

Αποθηκευτικός χώρος
8GB (επέκταση με MicroSD εώς 32GB)

Φωτογραφική
Πίσω κάμερα 5MP με autofocus και LED flash, εμπρόσθια 2MP

Μπαταρία
Li-Ion 1.940mAh

Extras
WiFi, Bluetooth 4.1, Α-GPS/Glonass, FM Radio

Διαστάσεις
131,9×66,7×8,9 χιλ.

Βάρος
120 γρ.

Δίκτυο
4G

Θετικά
– Η πολύ χαμηλή τιμή του
– Το μοντέρνο design του
– Το στοιχεία UX της κάμερας

Αρνητικά
– Θα θέλαμε μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα