Hackers: Κερδίστε τον cyber πόλεμο με στατηγική

Ένα multiplayer game που θα σας κολλήσει!

Η Trickster Arts ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο game «Hackers» στο Google Play. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που εντάσεται σε μια… διαφορετική πραγματικότητα, εκεί όπου έχετε στα χέρια σας ένα software ιδανικό για να χακάρετε συστήματα.

Γίνετε

ο κορυφαίος hacker παγκοσμίως, αρκεί να εξασκηθείτε με το λογισμικό στο Android σας και να περάσετε αλώβητοι από τον ανταγωνισμό. Στην ουσία, δηλαδή, θα βρεθείτε στο κέντρο του πρώτου World Cyberwar, προσπαθώντας να χτίσετε το δικό σας δίκτυο 3D και να χακάρετε τα δίκτυα των άλλων παικτών.

Οι παίκτες, φυσικά, δεν χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμούς, καθώς το λογισμικό είναι «κατασκευασμένο» με βάση τα γραφικά, γεγονός που κάνει το hacking πιο εύκολο.

Αντίθετα με το αληθινό hacking όπου απαιτείται γνώσεις προγραμματισμού σε αυτή την εναλλακτική πραγματικότητα, το λογισμικό είναι όλο από γραφικά.

Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

– Unique graph-based visual hacking game mechanics
– Brute force and stealth ways of hacking
Building and refining of 3D network architecture
Hackers fight for their countries in a world war

Προς το παρόν το παιχνίδι βρίσκεται σε beta έκδοση, χωρίς να είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του στο Google Play. Όσοι ενδιαφέρνονται είναι σε θέση να εγγραφούν για να δοκιμάσουν το Hackers στο επίσημο site: http://hackersthegame.com/.

Keywords
Τυχαία Θέματα