Σταθερές παραγγελίες smartphones για τη Lenovo

H Lenovo είχε σταθερές παραγγελίες σε smartphones, παραμένοντας ο No2 δημιουργός smartphones στην Κίνα, με ραγδαία αύξηση σε όλες τις Mobile Internet and Digital Home (MIDH) γραμμές παραγωγής. Κατά το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο, οι συνολικές πωλήσεις

της κατηγορίας MIDH σημείωσε 71% ή κατά $1.3 δις ετήσια σταδιακή αύξηση, που αντικατοπτρίζει το 13% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας. Σημειώνεται ότι η εφαρμογή SHAREit κέρδισε το βραβείο της καλύτερης εφαρμογής στα βραβεία Mobile World Congress και ήταν η πρώτη εφαρμογή της Lenovo που έφτασε τους 100 εκατ. χρήστες.

Κατά το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο, η Lenovo δημιούργησε πολλά smartphones συμπεριλαμβανομένων του πρώτου LTE Lenovo smartphone, το Vibe Z, μιας πολύ λεπτής και γρήγορης και εύχρηστης συσκευής, με προγράμματα ενδυνάμωσης φωτογραφιών και άλλες ανώτερης ποιότητας τεχνολογίες. Επίσης, ανακοίνωσε την άφιξη του Yoga Tablet, με οθόνη υψηλής ευκρίνειας 10 ιντσών, μιας πολύ-λειτουργικής συσκευής που ενώνει το κλασσικό Yoga tablet της Lenovo με οθόνη υψηλής ευκρίνειας, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, κάμερα υψηλής ανάλυσης και την εξαιρετική μπαταρία που προσφέρει περίπου 18 ώρες λειτουργίας υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα