Ψηφιακό βιβλιοπωλείο CosmoBooks από την Cosmote

Το online βιβλιοπωλείο της Cosmote διαθέτει πάνω από 3.600 ηλεκτρονικά βιβλία από περισσότερους από 70 ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Στο τέλος του χρόνου, τα e-books θα ξεπεράσουν τις 5.000. Τα βιβλία περιλαμβάνουν μυθιστορήματα, δοκίμια, εκπαιδευτικά, παιδικά βιβλία και, φυσικά, όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες σε e-books, αφού καθημερινά προστίθενται νέοι τίτλοι. Μια

μεγάλη συλλογή από ηλεκτρονικά βιβλία διατίθενται δωρεάν για να βοηθήσουν τον αναγνώστη να γνωρίσει και να εξοικειωθεί με την ψηφιακή ανάγνωση.

H πρόσβαση στο CosmoBooks γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.cosmobooks.gr και της δωρεάν εφαρμογής (app) CosmoBooks για Smartphones και tablets με λειτουργικά Google Android και Apple iOS. Το CosmoBooks κάνει την πρόσβαση στο βιβλίο και την ανάγνωση ευκολότερη από ποτέ, καθώς οπουδήποτε και οποτεδήποτε οι λάτρεις του βιβλίου μπορούν να επιλέξουν τα e-books που θέλουν και να τα αγοράσουν μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal λογαριασμού ή, αν είναι συνδρομητές COSMOTE , και με χρέωση του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας.

Με το application CosmoBooks, μπορείτε  να δείτε τη συλλογή από 3.500 ηλεκτρονικά βιβλία που συνεχώς ανανεώνονται. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε βιβλίο επιθυμείτε ή ακόμα να κατεβάσετε κάποια δωρεάν, για να εμπλουτίζετε συνεχώς τη βιβλιοθήκη σας.
Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία ανάγνωσης για βιβλία (σε μορφή pdf και epub), είτε «κλειδωμένα» από Adobe DRM είτε «ελεύθερα». Ειδικά για τα αρχεία pdf, όπου η ανάγνωσή τους είναι δύσκολη σε κινητά τηλέφωνα, το CosmoBooks διαθέτει την επιλογή “reflow” που διευκολύνει την ανάγνωση, ακόμα και σε συσκευές με πολύ μικρή οθόνη.
Με μια πληθώρα ακόμα δυνατοτήτων («Συγχρονισμός τρέχουσας σελίδας», Σελιδοδείκτες, Σημειώσεις, Επισημάνσεις) διευκολύνεται η ανάγνωση του ίδιου βιβλίου ή προσωπικών εγγράφων σε πολλαπλές συσκευές.
Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο (pdf ,epub ή acsm) από το διαδίκτυο ή να ανοίξετε διάφορα αρχεία της συσκευής σας (όπως συνημμένα από e-mail), επιλέγοντας απλώς το “Open with” το CosmoBooks.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει και τα παρακάτω δωρεάν Ελληνικά βιβλία:
- Νανά, Εμιλ Ζολά, Εκδόσεις Μεταίχμιο
- Ερωτικός Παπαδιαμάντης, Χριστόφορος Λιοντάκης, Εκδόσεις Πατάκη
- Έρως,Θέρος,Πόλεμος, Ευγενία Φακίνου, Εκδόσεις Καστανιώτη
- Μπεν Χουρ, Lew Wallace, Εκδόσεις Λιβάνη
- Φιλίες και έρωτες, Έμιλι Γκίφιν, Εκδόσεις Μίνωας
- Άγνωστα Μοναπάτια, Μαρία Μαντή, Εκδόσεις Ι.Σιδέρης
- Μόγλης, Rudyard Kipling, Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.cosmobooks.gr και www.cosmote.gr, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας ή καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο 13838.

Κατεβάστε την Android εφαρμογή από εδώ:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibooks4all.cosmobooks

Keywords
Τυχαία Θέματα