«Ποθητή» και με στυλ η νέα HTC Desire σειρά

Εντυπωσιακές μικρές κηλίδες που ανανεώνουν το στυλ της σειράς HTC Desire!

HTC Desire 530

Επενδύοντας σταθερά στη δημιουργία πρωτοποριακών συσκευών, η HTC παρουσίασε τα νέα της Smartphones. Με έμπνευση από την καθημερινή μόδα της

πόλης, οι τρεις ολοκαίνουργιες εκδόσεις της σειράς Desire, τα HTC Desire 530, 630 και 825 ξεχωρίζουν με σχεδίαση που γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στη μόδα και τις καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές. Εφαρμόζοντας ένα ειδικά σχεδιασμένο εφέ με μικρές κηλίδες πάνω στο πολυανθρακικό περίβλημα, κάθε ξεχωριστή συσκευή είναι ταυτόχρονα εξατομικευμένη και εντυπωσιακή.

Η τέχνη της υπεροχής – Από τη μόδα στην τηλεφωνία

Λαμβάνοντας υπόψη τις εξατομικευμένες προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού, τη διάθεση όλων των ανθρώπων να νιώθουν διαφορετικοί, αλλά και το γεγονός ότι τα Smartphones σήμερα παίζουν έναν ρόλο μεταξύ απαραίτητου αξεσουάρ και επίκεντρου της προσωπικής ζωής, η σχεδιαστική ομάδα της HTC εφάρμοσε μια δημιουργική διαδικασία αντιμετωπίζοντας κάθε συσκευή σαν ξεχωριστό ζωγραφικό καμβά. Η χρήση ειδικά σχεδιασμένων ακροφύσιων σπρέι, καθώς και διαφορετικών επιπέδων πίεσης και πυκνότητας του χρώματος, βοήθησε τους σχεδιαστές μας να δημιουργήσουν συσκευές που όχι μόνο φαίνονται διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά και πραγματικά δεν μοιάζουν με τίποτε άλλο που κυκλοφορεί στην αγορά.

Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες συσκευές έχουν έλθει για να προσφέρουν κάτι προσωπικό σε κάθε καταναλωτή ξεχωριστά, επιβεβαιώνεται και από τις χρωματικές επιλογές: Γκρι Graphite Remix με μικρές κηλίδες σε τόνους χρυσού για τα Desire 630 & Desire 530 και Λευκό Stratus Remix με δίχρωμες μικρές κηλίδες για το Desire 825.

Το μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού επιθυμεί πια να εξατομικεύει το στυλ του και να βρίσκεται μπροστά από τις διάφορες τάσεις, γι’ αυτό και οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές μας δημιούργησαν επίσης ανοιγόμενες θήκες διπλής απόχρωσης που «κουμπώνουν» προστατευτικά τη συσκευή, ένα λουράκι λαιμού ανθεκτικό όσο τα λουριά χειρός στις τσάντες, καθώς και πάνω από 25.000 Θέματα HTC για να προσαρμόσεις τη χρωματική παλέτα και το φόντο του Smartphone σου με βάση τις αγαπημένες σου φωτογραφίες.

«Η HTC έχει κτίσει τη φήμη της χάρη στην κορυφαία στον κλάδο σχεδίαση, συνδυασμένη με εντυπωσιακά, έξυπνα χαρακτηριστικά,» δήλωσε ο Chialin Chang, Διευθυντής Πωλήσεων της HTC, για να συμπληρώσει ότι «ωστόσο οι πελάτες μας αναζητούν όλο και περισσότερη εξατομίκευση στις συσκευές τους, ενώ παράλληλα τις αντιμετωπίζουν σαν αξεσουάρ μόδας και στυλ. Γι’ αυτό χρειαζόταν να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό, που δεν είναι άλλο από τις πιο εντυπωσιακές συσκευές Desire που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα».

Ο ήχος της εποχής, όπως πρέπει να ακούγεται

Όμως τα νέα HTC Desire δεν ξεχωρίζουν μόνο για τη σχεδίασή τους. Εξίσου σημαντικός σε κάθε Smartphone είναι και ο ρόλος του ήχου και, παρόλο που οι μουσικές επιλογές αποτελούν μια καθαρά προσωπική υπόθεση, είναι κοινό το αίτημα για παροχή ακουστικών εμπειριών υψηλής ποιότητας. Τόσο το Desire 630 όσο και το 825 ξεχωρίζουν με πιστοποίηση Ήχου Υψηλής Ανάλυσης, αλλά και την πρωτοποριακή τεχνολογία HTC BoomSound με Dolby Audio, προσφέροντάς εγγυημένα πλουσιότερες και πιο δυναμικές μουσικές εμπειρίες με ήχο που αναπαράγεται με τετραπλάσια λεπτομέρεια σε σύγκριση με τα CD. Τα Desire 630 και 825 διαθέτουν επίσης ένα σετ ακουστικών Υψηλής Ανάλυσης που παρέχει υψηλότερη πιστότητα στη μουσική από την πρώτη στιγμή.

Πετυχαίνοντας την τέλεια λήψη

Υπολογίζεται ότι στην πορεία της ζωής τους οι σημερινοί νέοι θα βγάλουν έως και 25.000 selfies, γι’ αυτό και η ποιότητα της εικόνας θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Τα νέα μοντέλα της σειράς Desire έχουν σχεδιαστεί με μπροστινή κάμερα 5MP και Λειτουργίες Auto Selfie και Voice Selfie, οι οποίες σού δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιείς συνεχείς λήψεις χωρίς να πατάς κανένα κουμπί. Ακόμα, η ενσωμάτωση της λειτουργίας Live Makeup στα Desire 630 και 825 διασφαλίζει ότι μπορείς να εφαρμόζεις μικρές, ουσιαστικές βελτιώσεις στην εμφάνισή σου για να έχεις πάντα ένα look τόσο άψογο όσο και το τηλέφωνό σου.

Οι υψηλού επιπέδου προδιαγραφές συνεχίζονται με μια κύρια κάμερα 8MP για το HTC Desire 530 και 13MP για τα Desire 630 και Desire 825, αλλά και με ενσωματωμένους αισθητήρες BSI που αυξάνουν την ποσότητα του φωτός που αποτυπώνεται, προσφέροντάς εξαιρετικές εικόνες οποιαδήποτε ώρα. Ορισμένα πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως η λειτουργία πολλαπλών γρήγορων λήψεων (burst shot) και το κυκλικό πανόραμα επιτρέπουν να «παγώνεις» την κίνηση και να δημιουργείς επαγγελματικής ποιότητας απεικονίσεις τοπίων, ενώ η εφαρμογή Google Photos παρέχει τον ιδανικό αποθηκευτικό χώρο για τις φωτογραφίες και τα βίντεό.

HTC Desire 825

Κορυφαία εμφάνιση και αίσθηση

Το τηλέφωνό σου σε κάνει να ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος, γι’ αυτό και θέλεις η συναρπαστική εμφάνιση να ταιριάζει με αυτό που νιώθεις. Ο συνεπεξεργαστής HTC Sensor Hub είναι το εργαλείο που σε βοηθά να διατηρείς τα «πρακτικά» της ατομικής σου φυσικής κατάστασης. Μόνιμα ενεργοποιημένος, ο HTC Sensor Hub αναγνωρίζει τη γενική σου δραστηριότητα, τις απλές κινήσεις των χεριών, αλλά και τις πιο δυναμικές σου κινήσεις, παρέχοντας στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, τα οποία μπορούν αυτόματα να συνδεθούν με ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που σχετίζονται με την υγεία και την ευεξία, όπως οι Runtastic Running & Fitness, Runkeeper, Endomondo Running/Walking, και Google Fit.

Διαθεσιμότητα

Τα HTC Desire 530, 630 και 825 θα είναι διαθέσιμα σε καταστήματα λιανικής ανά τον κόσμο και στον ιστότοπο htc.com, από τον Μάρτιο του 2016. Ελέγξτε την τοπική σας αγορά για τις ακριβείς ημερομηνίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα