Snowboarding: The Fourth Phase – Ανεβείτε στη σανίδα!

Το πολύ-αναμενόμενο snowboarding film όλων των εποχών!

Κατεβείτε τα βουνά με τη σανίδα του snowboard, ελέγχοντας την με τα δάχτυλά σας και περάστε όλες τις αποστολές. Πατήστε το download στο παιχνίδι Snowboarding: The Fourth Phase του Google Play και πείτε «ναι» στα

κόλπα, την αδρεναλίνη και την ταχύτητα στο χιόνι. Το πολυαναμενόμενο game θα σας μεταφέρει στο χιονισμένο τερέν που γυρίστηκε η ταινία, με σκοπό να κάνετε lines στην Αλάσκα, τη Βρετανική Κολομβία και το Ουαΐόμινγκ.

Το Android game θα σας αφήσει να κάνετε βόλτες στις χιονισμένες πλαγές σαν επαγγελματίες, δημιουργώντας τα δικά σας κόλπα και»χτίζοντας» το τέλειο basecamp. Για να καταφερετε, βέβαια, το τελευταίο πρέπει να αναβαθμίσετε τα drones, τα οχήματα χιονιού ή ακόμα και τα ελικόπτερα.

Πέρα από τα άλματα από ελικόπτερα, στην τέταρτη φάση του Snowboarding θα βρείτε sessions σε απομακρυσμένα βουνά και θα μπορέσετε να βγάλετε φωτογραφίες τα tricks σας, ώστε να φτιάξετε το τέλειο προφιλ. Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να αναμετρηθείτε με άλλους παίκτες σε διαγωνισμούς και events.

Το game ξεχωρίζει με τα ρεαλιστικά 3D γραφικά του και την επιλογή των χρηστών όσον αφορά τα ρούχα και τη σανίδα του αναβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.redbull.com/en/games/stories/1331757343273/snowboard-game-contact

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.redbull.snowboard

Keywords
Τυχαία Θέματα