Μήνας Samsung ο Μάρτιος στον Κωτσόβολο

Η Κωτσόβολος και η Samsung Electronics Hellas υποδέχονται την Άνοιξη και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μοναδικές εκπλήξεις σε όλους όσους επιλέξουν ένα από τα κορυφαία Samsung Smartphones καθ’ όλη τη διάρκεια του Μάρτιου.

Στα καταστήματα της Νο1 αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και το ηλεκτρονικό κατάστημα

www.kotsovolos.gr έως τις 31 Μαρτίου 2014, όσοι αποκτήσουν ένα από τα Galaxy Note 3, Galaxy S4, Galaxy S4 mini, Galaxy S3, Galaxy S3 mini, Galaxy SDuos, Galaxy Core και Fame Light, κερδίζουν στη στιγμή ένα από τα εξής δώρα:
· Samsung Handsfree HS1303
· Samsung Bluetooth HM1700
· 50% μείωση τιμής στην αγορά θήκης Samsung για το Smartphone
· 50% μείωση τιμής στην αγορά μπαταρίας Samsung external EB-P310SIWEGWW

Επιπλέον, όλοι οι πελάτες της Κωτσόβολος που θα αξιοποιήσουν την αποκλειστική αυτή προσφορά, μπαίνουν σε κλήρωση και ένας μεγάλος τυχερός, κάθε εβδομάδα, κερδίζει ολόκληρη την αξία του νέου του Samsung Smartphone.

Με αφορμή την αποκλειστική προσφορά της Samsung από τα καταστήματα Κωτσόβολος, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South East Europe, δήλωσε: «H Samsung διαθέτει μια εξαιρετική σειρά έξυπνων κινητών τηλεφώνων τα οποία τώρα γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά με αυτή τη νέα προσφορά. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μπορούμε να προσφέρουμε αποκλειστικά τέτοιες δυνατές ευκαιρίες στους πελάτες μας και ειδικά σε προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας. Στην Κωτσόβολος είμαστε πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε επιπλέον αξία με μοναδικά αξεσουάρ, ολοκληρωμένες χρήσιμες υπηρεσίες, μοναδική εξυπηρέτηση και ασυναγώνιστα προγράμματα πληρωμής δίνοντας επιπλέον αξία στην επιλογή των πελατών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα