Λίστα Any.DO: Για να βάλετε τις δουλειές σας… σε τάξη!

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Any.DO για να θυμούνται ότι έχουν να κάνουν. Με το Any.DO μπορείτε εύκολα να συλλάβετε όλα τα πράγματα που θέλετε να κάνετε και να σιγουρευτείτε πως θα τα κάνετε. Είναι δωρεάν, απλό και διασκεδαστικό. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που βρέθηκε στη λίστα των top 10 εφαρμογές Android για το 2011 της NY Times.

Ειδικότερα, σύρετε και αφήστε προγραμματισμένες

εργασίες για να οργανώσετε την ατζέντα σας, διαγραμμίστε μία εργασία για να την επισημάνετε ως ολοκληρωμένη και τινάξτε τη συσκευή σας για να καθαρίσετε όλες τις ολοκληρωμένες εργασίες σας.

Μπορείτε ακόμα και να προσθέσετε το γραφικό μας στοιχείο στην αρχική σας οθόνη! Το Any.DO συγχρονίζει άψογα με όλες σας τις συσκευές, για να μπορείτε εύκολα να μένετε ενημερωμένοι για τα πάντα. (Συμπεριλαμβάνεται, επίσης, ενσωμάτωση Google Task!)

Μιλήστε ελεύθερα: Πατήστε στο εικονίδιο του μικροφώνου και πείτε τι θέλετε να κάνετε. Το Any.DO θα μετατρέψει αυτόματα τις λέξεις σας σε κείμενο.

Πληκτρολογήστε λιγότερα, πετύχετε περισσότερα: Η πληκτρολόγηση στα κινητά είναι ταλαιπωρία. Το Any.DO προβλέπει ως δια μαγείας τι θέλετε να κάνετε καθώς πληκτρολογείτε.

Καλύτερα μαζί: Μοιραστείτε τις προγραμματισμένες εργασίες σας με τους φίλους σας, την οικογένεια σας και τους συναδέλφους σας για να πραγματοποιήσετε ακόμα περισσότερα πράγματα.

Ορίστε μερικές ιδέες: Μία κοινή λίστα για ψώνια με την σύντροφο σας, οργανώστε μία βραδινή έξοδο με τους φίλους σας, ή απλά σιγουρευτείτε που είστε ενημερωμένοι για το έργο του γραφείου.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.any.do/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anydo

Keywords
Τυχαία Θέματα