Movie QUIZ: Ένα κουίζ γνώσεων για… σινεφίλ!

Μήπως λατρεύετε το σινεμά, τα Όσκαρ και τους σταρ του Hollywood; Το Movie QUIZ αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να «τεστάρετε» τις γνώσεις σας γύρω από τον κινηματογράφο και τις δημοφιλείς ταινίες ανά τον κόσμο. Το παιχνίδι αποτελείται από κατηγορίες: το Marathon και το

Time Trial και σας προκαλεί να το αντιμετωπίσετε, ξοδεύοντας το χρόνο σας εκπαιδευτικά… Άραγε εσείς πόσο ενημερωμένοι είστε για τον παγκόσμιο κινηματογράφο; Κατεβάστε την Ελληνική εφαρμογή και μάθετε την αλήθεια!

Πιο συγκεκριμένα:

- Marathon: Ο χρήστης έχει τρεις ζωές και ο χρόνος κάθε ερώτησης είναι 10 δευτερόλεπτα. Κάθε 10 σωστές απαντήσεις ο χρόνος ελαττώνεται 1 δευτερόλεπτο μέχρι να μειωθεί τελικά στα 5 (δηλαδή να φτάσει τις 50 σωστές απαντήσεις).

- Time Trial: Ο χρήστης πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορεί μέσα σε 60 δευτερόλεπτα (δεν υπάρχει όριο λανθασμένων απαντήσεων).

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τα σκορ του που έχει πετύχει στο παιχνίδι και για τις δύο κατηγορίες πατώντας το κουμπί ‘SCORE’.

Παράλληλα, στο βασικό μενού του παιχνιδιού εκτός από τα κουμπιά «Marathon», «Time Trial» και «Score» υπάρχει και το κουμπί που ελέγχει τον ήχο. Οι ήχοι του παιχνιδιού ακούγονται στις περιπτώσεις σωστής ή λανθασμένης απάντησης, καθώς και όταν τελειώσει ο χρόνος μίας ερώτησης.

Στην περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένα τα δεδομένα ή το ασύρματο δίκτυο η εφαρμογή θα σας εμφανίζει διαφημίσεις.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.r.movie.quiz

Keywords
Τυχαία Θέματα