i-bank Simple Pay από την εθνική τράπεζα

Άλλη μια υπηρεσία από Ελληνική τράπεζα, έρχεται να προστεθεί στις εφαρμογές για android. Η εθνική τράπεζα μα λύνει τα χέρια και κάνει τις συναλλαγές μια εύκολη υπόθεση. Απλά, γρήγορα και με ασφάλεια πληρώστε τους λογαριασμούς σας κατευθείαν από το κινητό σας. Όλες οι πληρωμές με μία μόνο κίνηση, με την υπηρεσία i-bank Simple Pay

της Εθνικής Τράπεζας. Πραγματοποιήστε τις πληρωμές σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, εύκολα, γρήγορα και απλά με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay της Εθνικής Τράπεζας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές προς συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς, όπως ΔΕΚΟ, Δημόσιες Υπηρεσίες, Μη Κρατικούς Οργανισμούς, Εταιρείες Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας, Ασφαλιστικές Εταιρίες κ.α., με χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας (MasterCard ή VISA), εκδόσεως Εθνικής Τράπεζας ή και άλλων τραπεζών για συγκεκριμένες κατηγορίες συναλλαγών. Εναλλακτικά μπορείτε να χρεώσετε το λογαριασμό που τηρείτε στην Εθνική Τράπεζα μέσω της υπηρεσίας i-bank Internet Banking.

Κατεβάστε την εφαρμογή i-bank Simple Pay για Android, εγγραφείτε στην υπηρεσία, επιλέξετε την πληρωμή σας, συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία και η πληρωμή σας ολοκληρώνεται άμεσα. Επίσης μπορείτε να αξιοποιήστε τις δυνατότητες που παρέχονται στους χρήστες της υπηρεσίας όπως την δημιουργία και διαχείριση του προσωπικού σας προφίλ , την αποθήκευση των στοιχείων των συναλλαγών σας με φιλική ονομασία, καθώς και την πρόσβαση στο ιστορικό και στα αποδεικτικά των συναλλαγών σας.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.simplepay.gr/ipay/el/ui/intro

Αποκτήστε το από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.nbg.ibank.simplepay&hl=el

Keywords
Τυχαία Θέματα