Ένα Android πολυτελείας

Η Vertu είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών smartphones πολυτελείας. Το Constellation, όπως ονομάζεται η νέα της πρόταση ξεχωρίζει και με τα χαρακτηριστικά του, αλλά και την τιμή διάθεσής του.

Το Vertu Constellation είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, που προσφέρει διπλάσια αντοχή από το ανοξείδωτο ατσάλι και μισό βάρος. Στο μπροστινό του μέρος υπάρχει

επικάλυψη από κρύσταλλο ζαφειριού, που χαράσσεται μόνο από διαμάντι, ενώ στο οπίσθιο μέρος του συναντάμε δερμάτινη επικάλυψη.

Η οθόνη του είναι στις 4,3 ίντσες και αποδίδει ανάλυση 1280 x 720 pixels. Επεξεργαστής του είναι ο διπύρηνος Qualcomm Snapdragon S4 χρονισμένος στα 1,7 GHz, ενώ την απόδοση των γραφικών αναλαμβάνει το Adreno 320 GPU. Ο αποθηκευτικός του χώρος ανέρχεται στα 32 GB. Διαθέτει κύρια κάμερα ανάλυσης 13 Megapixel και δευτερεύουσα κάμερα (εμπρόσθια) ανάλυσης 1,3 Megapixel, ενώ η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 1.800 mAh. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 4.2 Jelly Bean.

Όσοι μπορούν να το αποκτήσουν, έναντι 4.900 ευρώ, θα έχουν πρόσβαση σε ringtones ηχογραφημένα από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου, σε πριβέ parties/events και λέσχες με την κάρτα Vertu Life, καθώς και προστασία συσκευής (κρυπτογραφημένα δεδομένα και επικοινωνίες) από την Kaspersky.

Keywords
Τυχαία Θέματα