Android tablets από την Dell

Η Dell ανακοίνωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες τα νέα της Android tablets, τα Venue 7 και Venue 8, τα οποία είναι σχεδόν πανομοιότυπα με μόνη ουσιαστική διαφορά τις οθόνες των 7 και 8 ιντσών αντίστοιχα.

Όλα τα νέα μοντέλα της Dell

διαθέτουν επεξεργαστές της Intel, που τους εξασφαλίζουν γρήγορη επεξεργαστική ισχύ, γρήγορη απόκριση και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Τα Dell Venue 7 και Dell Venue 8 χρησιμοποιούν τον διπύρηνο Intel Atom Z2760 της σειράς “Clover Trail” χρονισμένο στα 2GHz.

Το tablet των 7 ιντσών, στην έκδοση των 16 GB θα κοστίζει 149 δολάρια, ενώ το μοντέλο των 8 ιντσών θα κοστολογείται στα 189 δολάρια, στην έκδοση των 16 GB. Το Venue 8 θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση των 32 GB, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί η τιμή του. Οι χρωματικές επιλογές για τα δύο μοντέλα θα είναι σε κόκκινο ή μαύρο.

Σε ότι αφορά το λειτουργικό τους σύστημα, χρησιμοποιείται το Android 4.2.2 με δυνατότητα αναβάθμισης στην έκδοση KitKat, όταν αυτή θα είναι διαθέσιμη. Η ανάλυση της οθόνης IPS φτάνει τα 1.280 x 800 pixels. Επίσης, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν υποδοχή κάρτας μνήμης microSD, ενώ θα υποστηρίζουν την πρόσβαση σε Wi-Fi-και LTE δίκτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα