Απώλεια βάρους σε 30 ημέρες

Το πρόγραμμα Απώλεια βάρους σε 30 ημέρες έχει σχεδιαστεί ώστε να χάσετε βάρος γρήγορα και με ασφάλεια. Όχι μόνο σας παρέχει συστηματική άσκηση αλλά και εκατοντάδες προγράμματα διατροφής.

Είναι επιστημονικά δοκιμασμένο με στόχο να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Τα δεδομένα των ασκήσεων και των θερμίδων σας μπορούν να συγχρονιστούν στο Google Fit. Ακολουθήστε πιστά το πρόγραμμα και το σώμα σας θα είναι πιο όμορφο από ποτέ προτού το καταλάβετε.

Το πρόγραμμα γυμναστικής τριών

επιπέδων, από αρχάριους έως έμπειρους, περιέχει ασκήσεις χεριών, γλουτών, κοιλιάς και ποδιών για να χάσετε το επιπλέον βάρος και να σμιλεύσετε το σώμα σας. Με οδηγίες μέσω κινούμενων εικόνων και βίντεο, θα έχετε σίγουρα τη σωστή στάση κατά τη διάρκεια κάθε άσκησης. Δεν χρειάζεται εξοπλισμός, έτσι μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις εύκολα στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού, οποτεδήποτε.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας σε σχέση με την απώλεια βάρους σε γραφήματα και να έχετε σαφή καταμέτρηση των θερμίδων σας. Μπορείτε επίσης να θέσετε στόχους για να παροτρύνετε τον εαυτό σας. Καθώς η ένταση των ασκήσεων αυξάνεται σταδιακά, θυμηθείτε ότι πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα κάθε τρεις ημέρες ώστε το σώμα σας να μπορεί να προσαρμοστεί.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://play.google.com/store/apps/details?id=loseweight.weightloss.workout.fitness

Keywords
Τυχαία Θέματα