Το επιτραπέζιο Resident Evil 2 πετυχαίνει το στόχο του στο Kickstarter μέσα σε… μόλις μία ώρα!

Εάν λατρεύετε τα board games, τότε σας έχουμε καταπληκτικά νέα, καθώς η επιτραπέζια εκδοχή του Resident Evil 2 κατάφερε να χρηματοδοτηθεί μέσω του Kickstarter και να πιάσει τον στόχο του μέσα σε μόλις… μία ώρα! Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε αποτελεί ένα νέο ρεκόρ για το Kickstarter, καθώς σπάνια μπορεί να βρεθεί ένα crowdfunded project αυτού του τύπου που μπορεί να κερδίσει την χρηματοδότηση

του μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Την δημιουργία του εν λόγω board game έχει αναλάβει η Steamforged Games, η οποία έχει συνδεθεί με την «επιτραπέζια» εκδοχή του Dark Souls και πλέον οι δημιουργοί του μετρούν κοντά στις 300.000 λίρες Αγγλίας (αρχικός στόχος ήταν οι 150.000). To Resident Evil 2 – The Board Game αποτελεί ένα strategic survival horror game για 1 έως 4 παίκτες, το προωθεί το co-op play. Βασισμένο στο πλούσιο σύμπαν του Resident, οι fans καλούνται να οδηγήσουν τις τύχες ορισμένων εκ των πιο γνωστών ηρώων του γνωστού σύμπαντος της Capcom, πολεμώντας μέσα από τους επικίνδυνους δρόμους της Raccoon City οι οποίοι φυσικά είναι γεμάτοι από zombies! Εάν θέλετε να μάθετε παραπάνω λεπτομέρειες για τη νέα αυτή καταπληκτική προσπάθεια που είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνει τους fans των board games και του gaming δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την σελίδα του στο Kickstarter.

The post Το επιτραπέζιο Resident Evil 2 πετυχαίνει το στόχο του στο Kickstarter μέσα σε… μόλις μία ώρα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα