Άπειρες Λέξεις: Το νέο «εθιστικό» παιχνίδι λέξεων!

Μια Android εφαρμογή θυμίζει το πλέον διάσημο παιχνίδι «Σκόρπιες Λέξεις», αλλά κινείται με περισσότερες λέξεις και πιο δύσκολα επίπεδα.

Το «Άπειρες Λέξεις» θα εθίσει τους πιο έμπειρους στα παιχνίδια λέξεων, αφού είναι διασκεδαστικό και προκαλεί τη… σκέψη σας! Εσείς θα μπορέσετε να βρείτε πάνω από 800.000 ελληνικές λέξεις;

Σκοπός σας δεν είναι άλλος από το να χρησιμοποιήσετε τα γράμματα που σας δίνονται και να σχηματίζετε όσο το δυνατόν πιο μεγάλες λέξεις. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε στα όλο και πιο απαιτητικά

επίπεδα.

Στις “Άπειρες Λέξεις» μπορείτε να παίξετε τρια διαφορετικά είδη πιστών που σχετίζονται με το σκορ, το χρόνο και τα γράμματα. Βέβαια, όσο προχωράτε το game θα ξεκλειδώσει ως επιλογή και ο τρόπος παιχνιδιού “ΖΕΝ”.

Κατεβάστε το app εντελώς δωρεάν από το Google Play και πείτε «ναι» στην πρόκληση των 150 πιστών (με αυξανόμενη δυσκολία) που υπόσχονται άπειρες ώρες διασκέδασης.

Ωστόσο, σε περίπτωση που τα βρείτε «σκούρα» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε τις βόμβες, να αλλάξετε θέση στα γράμματα και να κάνετε τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TheAncientOnes.ApeiresLekseis

Keywords
Τυχαία Θέματα