H SAP υποστηρίζει to LDA Appathon

H SAP αποτελεί βασικός υποστηρικτής του LDA Appathon, του διαγωνισμού που αφορά developers και θα διεξαχθεί στις 29-30 Οκτωβρίου 2015 στο Innovathens.

Η SAP Hellas με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι βρίσκεται ανάμεσα στους βασικούς υποστηρικτές του διαγωνισμού LDA Appathon που πραγματοποιείται στις 29-30 Οκτωβρίου 2015, στον κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο

διαγωνισμός υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «LDA: Large Scale Demonstrator in Athens».

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό LDA Appathon θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ημερήσιο σεμινάριο, προκειμένου να εξοικειωθούν με την καινοτόμο πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων SAP HANA της SAP, καθώς και με το περιβάλλον εργαλείων οπτικοποίησης γεωχωρικών δεδομένων LUCIAD.

Κατά τη διάρκεια του Appathon στις 29-30 Οκτωβρίου, κάθε συμμετέχουσα ομάδα θα κληθεί να αναπτύξει εντός 36 ωρών μία πρότυπη εφαρμογή B2B που θα αξιοποιεί δορυφορικά δεδομένα παρατήρησης της Γης, δεδομένα δορυφορικής πλοήγησης καθώς και δεδομένα γεωχωρικού υποβάθρου.

O διαγωνισμός απευθύνεται σε γνώστες προγραμματισμού με υπόβαθρο στην επιστήμη των υπολογιστών, στη γεωπληροφορική και άλλες συναφείς γνωστικές περιοχές. Επίσης, προϋποθέτει την εξοικείωση του εκάστοτε συμμετέχοντα με ευρέως διαδεδομένες γλώσσες προγραμματισμού, καθώς και με σχεσιακές βάσεις δεδομένων (Java, C++, .net, SQL).

Στα βραβεία που θα απονεμηθούν στις νικητήριες ομάδες, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η συμμετοχή σε διεθνές συνέδριο της SAP, η κάλυψη των εξόδων για το Mobile World Congress 2016 που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, καθώς και η συμμετοχή σε εκπαιδευτικές συνεδρίες σχετικές με τρόπους δημιουργίας καινοτομικών νεοφυών επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στη σελίδα:
https://www.eventbrite.com/e/the-lda-appathon-tickets-17980185218. H συμμετοχή στο διαγωνισμό LDA Αppathon είναι δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα