Waze: GPS, χάρτες και κίνηση σε μια εφαρμογή του Google Play

Η εφαρμογή WazeGPS, Maps & Traffic λύνει τα χέρια των οδηγών, αφού τους δείχνει το δρόμο μέσα στην πόλη και τους εξοικονομεί χρόνο, όταν η Αθήνα έχει «βουλιάξει» στην κίνηση.

Βελτιώστε την οδηγική εμπειρία σας, βλέποντας σε πραγματικό χρόνο ποιοι δρόμοι έχουν το λιγότερο μποτιλιάρισμα και αποφεύγοντας τις «παγίδες» της αστυνομίας π.χ. κάμερες. Και οι δυο λειτουργίες «δουλεύουν» με βάση την αξιοπιστία,

σύμφωνα με τα σχόλια των περισσότερων χρηστών, που ενημερώνονται μέσω της εφαρμογής, ενώ βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.

Με το συγκεκριμένο app θα μπορέσετε, παράλληλα, να λάβετε ειδοποιήσεις για τα ατυχήματα στους δρόμους και τα έκτακτα έργα στην Κηφισίας, ώστε να αλλάξετε διαδρομή -έστω και την τελευταία στιγμή- και να μη χάσετε κανένα ραντεβού εξαιτίας της απρόβλεπτης κίνησης.

Έξτρα πλεονέκτημα της εφαρμογής, η λειτουργία «βρείτε το φθηνότερο βενζινάδικο στη διαδρομή σας» που θα σας γλιτώσει από την κοπιαστική αναζήτηση του βενζινάδικου με την πιο χαμηλή τιμή.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, το WazeGPS, Maps & Traffic λειτουργεί όπως το Google Maps, δηλαδή περιλαμβάνει ενημερωμένους χάρτες που θα σας δείξουν το σωστό δρόμο σε περίπτωση που έχετε χαθεί. Υποστηρίζεται και η φωνητική καθοδήγηση, αν και μέχρι στιγμής η ελληνική γλώσσα δεν είναι διαθέσιμη.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.waze.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waze

Keywords
Τυχαία Θέματα