Polaroid CUBE+: Εκτυπώστε άμεσα photos του Android

Η νέα εφαρμογή που συνοδεύει την πιο πρωτότυπη Polaroid, τη γνωστή και ως Snap+, κυκλοφορεί στο Google Play και θα σας αφήσει να χειριστείτε την instant φωτογραφική μηχανή σας… μέσω του Android smartphone ή tablet σας.

Το Polaroid CUBE

+ app σας επιτρέπει να συγχρονίσετε τη φωτογραφική σας μηχανή με την Android συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ως σκόπευτρο για να συλλάβει το τέλειο πλάνο.

Παράλληλα, εάν πατήσετε «κλικ» πάνω στην εφαρμογή Polaroid CUBE + και το Wi-Fi, μπορείτε να κάνετε streaming ζωντανά HD βίντεο στο τηλέφωνό σας, έχοντας τη δυνατότητα να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει, ταυτόχρονα, να ελέγχετε απομακρυσμένα φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα μέσω λειτουργιών, όπως είναι η ηχογράφηση του κύκλου, η χρονοσήμανση, ηανάλυση κάμερας, το frame rate, το βίντεο σε αργή κίνηση κ.α.

Με τη νέα camera Polaroid Snap+, την οποία φέρνει σε αποκλειστικότητα η Westnet, οι δυνατότητες εκτύπωσης, επίσης, αποκτούν άλλη διάσταση χάρη στον ενσωματωμένο εκτυπωτή τεχνολογίας ZINK Zero Ink Printing Technology, με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να κάνουν αυτόματα έγχρωμες εκτυπώσεις σε μέγεθος 2×3”, ενώ παράλληλα μπορούν να προσθέσουν σε ουρά εκτύπωσης ακόμα και δέκα αγαπημένες φωτογραφίες, ανά πάσα στιγμή, έχοντας ταυτόχρονα δυνατότητα λήψης νέων φωτογραφιών.

Με δυνατότητες απομακρυσμένης συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth στην ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή εκτύπωσης, η συσκευή μπορεί να συνδέεται και να εκτυπώνει μοναδικές φωτογραφίες και από άλλες συσκευές, όπως Android smartphone και tablet. Παράλληλα, η νέα πρόταση της Westnet, δίνει την επιλογή στους φαν της τεχνολογίας να επεξεργαστούν και να βελτιώσουν τις εκτυπώσεις τους αξιοποιώντας μία σειρά δημιουργικών φίλτρων, ψηφιακών αυτοκόλλητων, εφέ και στοιχείων ελέγχου.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.polaroid.cube&hl=el

Keywords
Τυχαία Θέματα