VivaVideo: Η επεξεργασία των βίντεο σε… άλλο επίπεδο!

To VivaVideo θεωρείται ένα από τα καλύτερα apps επεξεργασίας βίντεο στο Android Market. Διαθέτει πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και κατατάσσεται ως η Νο.1 δωρεάν εφαρμογή Video Editor & maker βίντεο σε πάνω από 70 χώρες.

Με το VivaVideo μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το δικό σας βίντεο… γεμάτα με προσωπικές στιγμές και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Πέρα από τα κολάζ, τα πορτρέτα και τα πολλαπλά εφέ, η εφαρμογή

προσφέρει επτά συναρπαστικούς «φακούς» για τους πιο δημιουργικούς και εννέα αστείους «φακούς» για να οδηγηθείτε άφοβα προς τις φάρσες.

Το VivaVideo θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε εύκολα τη φωτογραφική συλλογή σας σε μια ταινία – αριστούργημα και να δημιουργήσετε slideshows γεμάτα με αναμνήσεις.

Αυτό πετυχαίνεται κυρίως μέσα από τα επαγγελματικά εργαλεία επεξεργασίας που απευθύνονται και στους αρχάριους του μοντάζ.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, μουσική, ζωντανή μεταγλώττιση, αυτοκόλλητα ή ακόμα και να κόψετε στιγμιότυπα από το βίντεο.

Άλλωστε τα ειδικά εφέ και τα animated αυτοκόλλητα και φίλτρα ξεπερνούν τα 200, ώστε να έχετε όλα τα «όπλα» στα χέρια σας. Στο τέλος, μοιραστείτε τα έργα σας στο Facebook, το Youtube, το Instagram, το WhatsApp, το Facebook Messenger κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.xiaoying.tv/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quvideo.xiaoying&hl=en

Keywords
Τυχαία Θέματα