Samsung Galaxy S5 Neo: Το «Neo» best seller!

Το Galaxy S5 Neo της Samsung δεν… κολλάει μπροστά στις αντίξοες συνθήκες, επιτρέποντάς σας να εκμεταλλευτείτε την κάμερα 16MP ακόμα και κάτω από τη βροχή!

Τo «έξυπνο» Android κινητό ήρθε στην ελληνική αγορά με πιστοποίηση IP67, που επιβεβαιώνει την αντοχή του σε ιδρώτα, βροχή, χώμα και σκόνη και άλλα specs premium συσκευών. Το Galaxy

S5 Neo αποτελεί τη νέα έκδοση του S5 με βελτιωμένες κάμερες (16MP πίσω και 5MP μπροστά) και sAMOLED οθόνη 5.1 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixels για να σερφάρετε και να βλέπετε ταινίες. Με άλλα λόγια, από όποια γωνία και αν κοιτάτε την οθόνη, η εικόνα δεν παραμορφώνεται και έτσι απολαμβάνετε games και e-books.

Oσον αφορά στα φωτογραφικά ατού, η συσκευή προσφέρει ευκρινείς λήψεις εν κινήσει, μέσω του γρήγορου autofocus της οπίσθιας κάμερας και της λειτουργίας Live HDR που δίνει ρεαλιστικές αντιθέσεις. Ακόμα, με την επιλεκτική εστίαση του φακού θα φωτογραφίζετε σαν επαγγελματίες ακόμα και υπό έντονο φως, ενώ με τη λειτουργία Wide Selfie κανένας φίλος σας δε θα μείνει εκτός λήψης.

Στο εσωτερικό του, «φοράει» οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7580 στα 1.6GΗz για να ανοίγετε απαιτητικά games και εφαρμογές. Επίσης, θα σας επιτρέψει να «ενώσετε» το 4G δίκτυο με το WiFi, για να κατεβάζετε αρχεία στο λεπτό! Ετσι, δεν έχετε παρά να ανοίξετε ταυτόχρονα δεδομένα και WiFi και να εκμεταλλευτείτε περίπου το 80-90% της ταχύτητας του συνδυαστικού δικτύου.

Τέλος, σε φυσιολογική χρήση, η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει έως και δύο ημέρες, καθώς με τη λειτουργία Ultra Power Saving Mode, κλείνουν όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιούνται.

Oθόνη
5.1 ιντσών, sAMOLED,
ανάλυσης 1920×1080 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων

Λειτουργικό
Android 5.1.1 Lollipop

Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset Exynos 7580 βρίσκεται Octa Core Cortex A53 που «τρέχει» στα 1.6GHz, μνήμη RAM 2GB

Αποθηκευτικός χώρος
16GB (υποδοχή κάρτας
MicroSD)

Φωτογραφική
Πίσω κάμερα 16MP με
autofocus και LED flash,
εμπρόσθια 5MP

Μπαταρία
Li-Ion 2800 mAh

Extras
WiFi, Bluetooth 4.2, NFC,
Α-GPS / Glonass, FM Radio

Διαστάσεις
142×72,5×8,1 χιλ.

Βάρος
145 γρ.

Δίκτυο
4G+

Θετικά
H υψηλή ανάλυση της οθόνης
Επεξεργαστής για απαιτητικούς χρήστες

Αρνητικά
«Δυσκολία» της κάμερας στο σκοτάδι

Mε λίγα λόγια
Το S5 Neo «θολώνει» τις διαχωριστικές γραμμές
ανάμεσα στην οικονομική μεσαία κατηγορία και τις high-end συσκευές .

Keywords
Τυχαία Θέματα