Speed Guess – Something: Για «ζωγράφους» με χιούμορ

Εσείς το «έχετε» με τη ζωγραφική ή μήπως ψάχνετε ένα game με πολύ… χιούμορ; Εάν οι απαντήσεις οδηγούν προς το «ναι», τότε κατεβάστε το «Speed Guess – Something» από το Google Play, ένα παιχνίδι που θα απογειώσει το κέφι.

Σκοπός του app δεν είναι άλλος από το να χωριστείτε σε ομάδες και να μαντέψετε τι ζωγραφίζουν οι άλλοι, πριν τελειώσει ο χρόνος! Έχετε πέντε γύρους για να

νικήσετε τον αντίπαλό σας, ενώ υπάρχει και ένας γύρος – μπόνους που σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε διπλάσιους πόντους.

Στο τέλος του αγώνα, ο νικητής μπορεί να προκαλέσει άλλους φίλους σε μονομαχίες που βασίζονται στο σχέδιο, τη φαντασία και την ταχύτητα. Βέβαια, το περισσότερο γέλιο δεν βγαίνει μέσα από τις ταλαντούχες φιγούρες, αλλά από σχέδια που είναι γεμάτα χιούμορ και «παιδικότητα».

Παράλληλα, ατού του «Speed Guess – Something» είναι η κοινωνική πλευρά του, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να γίνετε φίλοι ακόμα και με άγνωστους παίκες και να ξεκινήσετε συνομιλίες μέσω chat. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν επιτρέπει στο χρήστη να συνδεθεί στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.zynga.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.newdst

Keywords
Τυχαία Θέματα