Hands-on στο LG G4 Stylus: Με οθόνη 5,7 ιντσών & με γραφίδα!

Προσιτό, με μερικά από τα high-end στοιχεία του LG G4 και με γραφίδα (stylus) για να κρατάτε σημειώσεις. Με οθόνη 5,7 ιντσών και κάμερες των 8MP και 5MP το LG G4 Stylus θα καλύψει τις βασικές ανάγκες σας.

Mε oθόνη ελαφρώς πιο μεγάλη από του G4, το LG G4 Stylus χαρίζει άνετο σερφάρισμα και θέαση βίντεο στην 5,7 ιντσών οθόνη του με ανάλυση HD (720 x 1280 pixels) και πάνελ IPS. “Ατού” της η ζωντανή αναπαραγωγή των χρωμάτων, ακόμα και κάτω από τον ήλιο.

Πάρτε την ενσωματωμένη γραφίδα Stylus Pen στα χέρια σας και γράψτε ή σχεδιάστε σαν

να έχετε μπροστά σας ένα… notepad!

Ως το “αδερφάκι” του premium smartphone, αλλά χωρίς premium τιμή, το LG G4 Stylus είναι ιδανικό για όσους ψάχνουν ένα δυνατό κινητό μεσαίας κατηγορίας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2GHz -για να πείτε “ναι” στο άνοιγμα πολλαπλών εφαρμογών- και μπαταρία που κρατάει για ημέρες.

Όσον αφορά τις κάμερες, η εμπρόσθια κινείται στα 13MP και η πίσω στα 5MP και βρίσκονται σε θέση να εστιάσουν αυτόματα στο… πλάνο σας με τη βοήθεια του Laser Autofocus που βοηθάει και στο σκοτεινό περιβάλλον.

Βέβαια, συνοδεύονται από διάφορες λειτουργίες της LG, όπως είναι το Gesture Shot (τραβά φωτογραφία με το άνοιγμα της γροθιάς σας) ή το Touch & Shoot που ενεργοποιεί το κλείστρο με ένα άγγιγμα στην οθόνη.

Για τους λάτρεις των selfies, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η οθόνη χρησιμοποιείται ως εικονικό φλας για πιο καθαρές λήψεις.

Παράλληλα, την παράδοση των LG smart κινητών συνεχίζει το έξυπνο πίσω πλήκτρο, που είναι τοποθετημένο ακριβώς κάτω από τον δείκτη, έτσι ώστε ενώ κρατάτε το κινητό, να χρησιμοποιείτε εύκολα τις συντομεύσεις ή να ελέγχετε την ένταση.

Τέλος, δεν μπορεί να παραληφθεί το Knock Code που χαρίζει ασφάλεια στην αρχική οθόνη σας, αφήνοντάς σας να χρησιμοποιήσετε 86.000 πιθανούς κωδικούς.

Oθόνη
5,7 ιντσών, HD IPS, ανάλυσης 720 x 1280 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων
Λειτουργικό
Android 5.0 Lollipop
Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset Qualcomm Snapdragon 410 βρίσκεται Quad-core Cortex-A53 που “τρέχει” στα 1.2 GHz, μνήμη RAM 1GB
Αποθηκευτικός χώρος
8GB
Φωτογραφική
Πίσω κάμερα 13MP με Laser autofocus, LED flash, εμπρόσθια 5MP
Μπαταρία
Li-Ion 3000mAh
Extras
Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC, Α-GPS / Glonass
Διαστάσεις
154,3 x 79,2 x 9,6 χιλ.
Βάρος
163 γρ.
Δίκτυο
4G

Θετικά
– Τα ζωντανά χρώματα της οθόνης
– Η “δυνατή” μπαταρία

Αρνητικά
– H κλασσική και όχι ιδιαίτερα “έξυπνη” γραφίδα

Με λίγα λόγια

Ένα mid-range smartphone μεσαίας κατηγορίας που ικανοποιεί από θέμα… μεγάλης οθόνης, προσιτής τιμής και ισχυρής μπαταρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα