HTC Desire 816

Το HTC Desire 816 είναι το πρώτο μιας νέας γενιάς Smartphone μεσαίας κατηγορίας της HTC, που συνδυάζουν όμορφο σχεδιασμό και επιδόσεις προϊόντων-ναυαρχίδων,για απίστευτη σχέση ποιότητας-τιμής. Το HTC Desire 816 συγκεντρώνει στοιχεία του διεθνώς καταξιωμένου σχεδιαστικού DNA της οικογένειας-ναυαρχίδας της HTC,

HTC One®, με μια φωτεινή, μοντέρνα χρωματική παλέτα και ποιοτικά υλικά που δίνουν στη σειρά HTC Desire το δικό της οικείο, αλλά και διακριτικό στυλ.

Το HTC Desire 816 καταδεικνύει την εμμονή της HTC στον απίστευτο σχεδιασμό, μέσα και έξω, με ένα σετ προηγμένων χαρακτηριστικών που το κάνει ένα από τα καλύτερα οικονομικά Smartphone που έχει παρουσιάσει ποτέ η HTC. «Το HTC Desire 816 σηματοδοτεί την αρχή μιας συναρπαστικής νέα εποχής για τη μεσαία κατηγορία» δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC. «Ασύγκριτα όμορφο τόσο όταν το κοιτάς όσο και όταν το κρατάς, με την τεχνολογία και το λογισμικό εφάμιλλου επιπέδου, το HTC Desire 816 θέτει υπό αμφισβήτηση όλα όσα θα περίμενε κάποιος από τα Smartphone χαμηλότερου κόστους. Αποτελεί μια γνήσια πρόταση στην κατηγορία, προσφέροντας εντυπωσιακό σχεδιασμό και επιδόσεις υψηλών προδιαγραφών σε απίστευτη τιμή.»

Η πρώτη έκδοση της οικογένειας HTC Desire με τη νέα εμφάνιση είναι πλήρως εξοπλισμένη, με τα εμβληματικά διπλά μπροστινά ηχεία της HTC και HTC BoomSound™ για απίστευτη ποιότητα ήχου, ενώ το HTC BlinkFeed™ κρατά τους χρήστες ενήμερους για όλες τις τελευταίες ειδήσεις και κοινωνικές ενημερώσεις στην ευρύχωρη οθόνη των 5,5 ιντσών. Δύο ισχυρές κάμερες κάνουν το HTC Desire 816 ιδανικό για τους λάτρεις της φωτογραφίας. Η πίσω κάμερα των 13 MP, με λειτουργία HTC Zoe™ και δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας video highlights, καθώς και η μπροστινή κάμερα των 5 MP, το καθιστούν την ιδανική συσκευή για άψογες selfie και εντυπωσιακά τοπία εκπληκτικής ποιότητας.

Χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,6 GHz και τη συνδεσιμότητα 4G LTE, το νέο μοντέλο της σειράς HTC Desire προσφέρει ταχύτητες και ισχύ παγκόσμιας κλάσης και είναι πλήρως εξοπλισμένο ώστε να μπορεί να αντεπεξέρχεται ακόμα και στους πιο δραστήριους ρυθμούς, είτε σερφάρεις, επιδίδεσαι σε έντονο gaming ή μετακινείσαι διαρκώς από τη μία εφαρμογή στην άλλη.

Παγκόσμια διαθεσιμότητα
Το νέο HTC Desire 816 θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα, με HTC Sense 5.5, από τον Μάρτιο και θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση του HTC Sense μέσω ενημέρωσης OTA κατά την παγκόσμια διαθεσιμότητα στη λιανική αγορά τον Απρίλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα