ΟΤΕ-COSMOTE: μεγαλύτερη μείωση των εξόδων επικοινωνίας

Με κινητό COSMOTE και ΟΤΕ Double Play.

Δελτίο Τύπου

Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στην επικοινωνία, η COSMOTE δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της, ιδιώτες & επαγγελματίες, να μειώσουν το πάγιο του κινητού τους, έως και 20%, εφόσον διαθέτουν ΟΤΕ

Double Play ή ΟΤΕ Business Double Play.

Με τη νέα προσφορά της COSMOTE[1] όλοι μπορούν να απολαμβάνουν ποιοτική επικοινωνία, με ακόμα πιο οικονομικό τρόπο:

20% έκπτωση στο πάγιο του κινητού COSMOTE, αν διαθέτουν και OTE Double Play[2].10% έκπτωση στο πάγιο του κινητού COSMOTE, αν διαθέτουν και Πρόγραμμα ΟΤΕ Σταθερής Τηλεφωνίας[3].

Για τους εταιρικούς πελάτες COSMOTE, η νέα προσφορά ισχύει στο σύνολο των παγίων των προγραμμάτων COSMOTE BUSINESS[4], με δυνατότητα να απολαμβάνουν έκπτωση έως και 20%, εφόσον διαθέτουν και προγράμματα ΟΤΕ. Το ετήσιο όφελος μπορεί να είναι έως και 360€.

Ειδικότερα:

20% έκπτωση στα πάγια COSMOTE BUSINESS, αν διαθέτουν OTE Business Double Play[5].10% έκπτωση στα πάγια COSMOTE BUSINESS, αν διαθέτουν οποιοδήποτε πρόγραμμα ΟΤΕ Double Play[6] ή Πρόγραμμα Σταθερής Τηλεφωνίας από τον ΟΤΕ[7].

Για να μάθετε την έκπτωση που αντιστοιχεί στο πάγιο του COSMOTE κινητού σας, μπορείτε να καλέσετε στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης COSMOTE - 13838 για ιδιώτες ή 13839 για εταιρικούς πελάτες, να επισκεφτείτε το www.cosmote.gr ή το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ. H προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014.


[1] Ισχύει για προγράμματα Οικιακού Συμβολαίου COSMOTE με πάγιο 25€ και άνω ή ΚαρτοΣυμβολαίου με πάγιο 30€ και άνω.

[2] Η προσφορά ισχύει για προγράμματα ΟΤΕ που είναι εμπορικά διαθέσιμα μετά την 1/1/2012.

[3] Τα προγράμματα Σταθερής Τηλεφωνίας ΟΤΕ που συμμετέχουν στην προσφορά είναι: ΟΤΕ Απεριόριστα, ΟΤΕ Απεριόριστα Plus, ΟΤΕ Business Απεριόριστα με ενδοεταιρικά κινητά, ΟΤΕ Business Απεριόριστα του οποίου η εμπορική διάθεση ξεκίνησε μετά την 1/1/2012.

[4]Ισχύει για προγράμματα COSMOTE BUSINESS με πάγιο 25€ και άνω. Η ανώτατη έκπτωση ανά πελάτη στο σύνολο των παγίων των προγραμμάτων COSMΟΤE BUSINESS που διαθέτει είναι 30€/μήνα.

[5] Η προσφορά ισχύει για προγράμματα ΟΤΕ που είναι εμπορικά διαθέσιμα μετά την 1/1/2012.

[6] Η προσφορά ισχύει για προγράμματα ΟΤΕ που είναι εμπορικά διαθέσιμα μετά την 1/1/2012.

[7] Τα προγράμματα Σταθερής Τηλεφωνίας ΟΤΕ που συμμετέχουν στην προσφορά είναι: ΟΤΕ Απεριόριστα, ΟΤΕ Απεριόριστα Plus, OTE Business Απεριόριστα με ενδοεταιρικά κινητά, ΟΤΕ Business Απεριόριστα με εμπορική διάθεσή μετά την 1/1/2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα