Galaxy S6 & S6 Edge: Ήρθαν στα καταστήματα Vodafone – Wind

Ήρθαν στα καταστήματα Vodafone και Wind τα νέα 4G+ Smartphones, Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge, που έχουν κλέψει την προσοχή για το design

και την κορυφαία τεχνολογία τους. Βρείτε τα νέα «έξυπνα» κινητά στο δίκτυο καταστημάτων τους και τα e-shops τους.

Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι εξοπλισμένα με δύο εξαιρετικές κάμερες και στις δύο όψεις τους, οι οποίες προσφέρουν ζωντάνια, φωτεινότητα και ταχύτητα. Οι φακοί F1.9 και οι αισθητήρες υψηλής ανάλυσης στη μπροστινή (5ΜΡ) και στην οπίσθια κάμερα (16ΜΡ) προσφέρουν ανώτερης ποιότητας εικόνα σε smartphone, ακόμα και στο σκοτάδι.

Vodafone

Η Vodafone διαθέτει μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της και το Vodafone eShop τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge με τη μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G+ δίκτυο της Vodafone.

Τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge ξεκινάνε από τις προτεινόμενες τιμές 769€ και 899€ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή έως και 400€ φθηνότερα με νέα 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Red 1.

Επιπλέον, μόνο στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν αποκλειστικό πακέτο με Samsung αξεσουάρ στην super τιμή των 39,90€ που περιλαμβάνει ασύρματο φορτιστή και διάφανη θήκη, αλλά και να επιλέξουν τα αγαπημένα τους αξεσουάρ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Wind

Η Wind διαθέτει από σήμερα μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα αλλά και Online μέσω της ιστοσελίδας της τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποκτήσουν όποιο από τα δύο επιθυμούν από 369€ στο πρόγραμμα W και Δώρο 2GB/μήνα για 2 χρόνια, χωρίς περιορισμό. Με τα νέα Smartphones,οι συνδρομητές WIND απολαμβάνουν υψηλή τεχνολογία και αισθητική.

Keywords
Αναζητήσεις
s6 sta wind
Τυχαία Θέματα