Clip Stack: To σημειωματάριο για… Copy- Paste στο λεπτό!

Άλλες φορές θέλουμε να αποθηκεύσουμε ένα link ενός βίντεο «στα γρήγορα» ή ένα ραντεβού για τη δουλειά, αλλά πολλές φορές το Android smartphone «κολλάει» και απαιτεί το άνοιγμα συγκεκριμένης εφαρμογής. Το Clip Stack έρχεται στο Google Play εντελώς δωρεάν για να σας λύσει τα χέρια στο θέμα του «copy – paste» μέσα σε δευτερόλεπτα.

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή δεν χρειάζεται να ανοίγετε π.χ. το κλασσικό

σημειωματάριο κάθε φορά που χρειάζεστε να κάνετε save μια πρόταση ή ένα link, καθώς το μόνο που απαιτεί είναι να κάνετε «αντιγραφή» σε όλα όσα θέλετε να αποθηκεύσετε χωρίς την ανάγκη της επιλογής «επικόλλησης». Τις σημειωσείς θα τις βρείτε όλες αποθηκευμένες μέσα στην εφαρμογή…

Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που πατάτε «copy» σε ένα κείμενο, δημιουργείται αυτόματα μια νέα σημείωση από το Clip Stack, την οποία, βέβαια, με ένα πάτημα μπορείτε να την αντιγράψετε και αλλού. Θυμηθείτε, ωστόσο, στις πιο σημαντικές σημειώσεις να βάζετε αστεράκι, ώστε να ξεχωρίζουν από τη λίστα!

Το Clip Stack ξεχωρίζει, επίσης, με το floating πλήκτρο, με το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις σημειωσείς χωρίς να πατήσετε πάνω στην εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα οι τελευταίες πέντε αντιγραφές σας εμφανίζονται στη μπάρα ειδοποιήσεων.

Δεν μπορεί να παραληφθεί ότι δεν διαθέτει ενοχλητικές διαφημίσεις και ότι το περιβάλλον του θεωρείται ιδιαίτερα σύγχρονο.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catchingnow.tinyclipboardmanager

Keywords
Τυχαία Θέματα