CastBox: Mια από τις top εφαρμογές για Podcasts!

Με εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν podcasts στα χέρια σας, είναι εύκολο να βρείτε και να απολαύσετε το επόμενο αγαπημένο σας podcast στο Android. Κατεβάστε το app CastBox δωρεάν από το Google Play και «παίξτε» τα podcasts ήχου και βίντεο, ενώ παράλληλα περιηγείστε στα Top

Charts για να δείτε τις πιο hot διαθέσιμες επιλογές.

Εξερευνήστε podcasts με μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών: τέχνες, επιχειρήσεις, κωμωδίες, μουσική, ειδήσεις, αθλητικά κ.α. και πατήστε εγγραφή, ώστε να δέχεστε αυτόματα τα νέα δωρεάν επεισόδια, όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η χρήση του app είναι ιδιαίτερα ευέλικτη, αφού μπορείτε να χειρίζεστε τα podcasts, μεταβαίνοντας προς τα εμπρός ή επιστρέφοντας προς τα πίσω.

Ξεχωριστή λειτουργία του CastBox είναι το downloading των podcasts για παρακολούθηση, ενώ βρίσκεστε εκτός σύνδεσης, και η ρύθμιση της ταχύτητας αναπαραγωγής του ήχου και των βίντεο. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το «χρονοδιακόπτη ύπνου» που είναι σε θέση να σταματήσει αυτόματα την αναπαραγωγή ενός podcast, εάν είστε ήδη ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

Όσον αφορά, τώρα, την οργάνωση, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη λίστα αναπαραγωγής για να παίξετε μόνο τα επεισόδια, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα documentaries ή τα τραγούδια που σας ενδιαφέρουν…

Για περισσότερες πληροφορίες: http://castbox.fm/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.podcast.podcasts

Keywords
Τυχαία Θέματα