4 premium κινητά για … selfies!

Εθισμός με τις αψεγάδιαστες selfies; Οι περίπου 93 εκατ. selfies που έχουν αναρτηθεί στα social media δίνουν την απάντηση.

Προς την κυρίαρχη τάση των selfies στρέφονται και τα… premium smartphones που δίνουν βάση στην κάμερα -κυρίως την εμπρόσθια- και θεωρούνται τα “καμάρια” των φωτογράφων. Είτε σε σκοτεινό περιβάλλον, είτε στο φως της ημέρας, τα παρακάτω “έξυπνα” κινητά θα καλύψουν την ανάγκη σας

για πεντακάθαρες λήψεις ή έξτρα selfie λειτουργίες. Εσείς θα μπείτε στον πειρασμό για ένα ακόμα φωτογραφικό “κλικ”;

Samsung Galaxy Edge+

H εμπρόσθια κάμερα του κομψού Samsung Galaxy Edge+ φτάνει τα 5MP με f/1.9 διάφραγμα φακού και προσφέρει φωτογραφίες γεμάτες φως και ποιότητα χάρη στο Auto real-time HDR. Παράλληλα, με διπλό κλικ στο κεντρικό κουμπί, θα μπορέσετε να ενεργοποιήσετε την κάμερα μέσα σε 0,6 δευτερόλεπτα! Την ίδια στιγμή, η κύρια κάμερα των 16MP διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή, αυτόματη εστίαση, LED Flash και δίνει την ευκαιρία για νέα φίλτρα (εκτός από τη λήψη 4Κ βίντεο). Τέλος, έχει διπλά κυρτή οθόνη που κινείται στις 5.7 ίντσες με ανάλυση Quad HD, ενώ επεξεργαστής Exynos 7420 με οκτώ πυρήνες.

Huawei Nexus 6P

Καινοτομεί με την τεχνολογία HDR+ της Google στη μπροστινή κάμερα των 8MP, που επιτρέπει την άμεση λήψη διαδοχικών στιγμιοτύπων που “συνδυάζονται” για να δημιουργήσουν selfies με το ιδανικό χρώμα. Το Nexus 6P συνοδεύεται, επίσης, από βασική κάμερα 12,3 MP με laser autofocus και dual-tone flash που μετατρέπει τις βραδινές λήψεις σε… παιχνιδάκι και τραβά βίντεο ποιότητας 4Κ και σε αργή κίνηση. Άλλωστε, με το Google Camera app δεν θα χάσετε ποτέ κανένα στιγμιότυπο! Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 για γρήγορο multitasking και το νέο Android 6.0 Marshmallow.

Sony Xperia Z5 Compact

Με 25mm ευρυγώνιο φακό των 5,1MP, το αδιάβροχο Xperia Z5 Compact θα σας επιτρέψει να βγάλετε selfies που θα “καλύπτεται” όλη η παρέα σας και βίντεο 1080p. Ως “συνοδεία”, η βασική κάμερα κινείται στα 23MP με autofocus και Pulse LED flash και θεωρείται μια από τις κορυφαίες της αγοράς. Άλλωστε, ξεκινά ταχύτατα, εστιάζει με ακρίβεια, βγάζει 4Κ βίντεο και προσφέρει την εναλλακτική των χειροκίνητων ρυθμίσεων. Ως έξτρα στοιχεία, διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Power Button, 4,6 ιντσών οθόνη (1280 x 720 pixels) και οκταπύρηνο Snapdragon 810.

Lenovo Vibe S1

Μοναδικό λόγω της διπλής selfie κάμερας που θα σας κερδίσει ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Η 8MP κύρια εμπρόσθια κάμερα τραβάει ευκρινείς λήψεις, ενώ η δευτερεύουσα των 2MP δίνει την αίσθηση βάθους, αφήνοντάς σας ακόμα και να προσθέσετε θολό τοπίο ή άλλο φόντο. Με άλλα λόγια, το Lenovo Vibe S1 μπορείτε ακόμα και να κόψετε τους περαστικούς από μια selfie. Παράλληλα, το φλας VIBE Xtension θα σας αφήσει να τραβήξετε μέχρι και 100 selfies με ενα μόνο κλικ. Η δύναμή του συμπληρώνεται με τη 13MP πίσω κάμερα με ανίχνευση εστίασης και dual-LED flash, τον οκταπύρηνο Mediatek επεξεργαστή και την 5.0” Full HD οθόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα