3 summer gadgets – Συνδέστε τα με το Android σας!

Εάν έχετε “κλείσει” εισιτήρια για κάποιο νησί, κρατήστε χώρο στη βαλίτσα, γιατί τα καλοκαιρινά gadgets θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια.

Η τεχνολογία “τρέχει” και τα παρακάτω έξυπνα gadgets ετοιμάζονται να γεμίσουν την άδειά σας με… πρακτικές λύσεις, άδρεναλίνη, επικοινωνία και διασκέδαση δίχως όρια.

Veho Pebble Verto

Ακόμα και εάν έχετε “ξεμείνει”

από μπαταρία στο νησί, η φορητή εξωτερική “μπαταρία” Veho Pebble Verto θα χαρίσει ενέργεια στο κινητό σας. Πρόκειται για το απόλυτο gadget για όσους λατρεύουν το camping ή δεν έχουν πρόσβαση σε πρίζα.

Απλά “γεμίστε” τη από το σπίτι (διαθέτει χωρητικότητα 3.700mAh) και θα είστε σε θέση να φορτίσετε πλήρως τουλάχιστον δυο φορές το smartphone σας. “Ατού” της είναι το λεπτό design της για να κουβαλάτε τη συσκευή στην τσέπη σας.

Sony SmartBand SWR10 Black

Το wearable gadget της Sony που παρακολουθεί τις κινήσεις, την επικοινωνία και τη ψυχαγωγία σας… ακόμα και κατά την άδεια του Ιουλίου – Αυγούστου, αφού είναι αδιάβροχο.

Το SmartBand βρίσκεται σε συνεχή “επαφή” με το Android smartphone σας και σας ειδοποιεί με δόνηση όταν λαμβάνετε κάποιο μήνυμα και κλήση και όταν απομακρύνεστε από το κινητό σας πάνω από 10 μέτρα. Όλα αυτά, βέβαια, γίνονται μέσω Bluetooth, ώστε να είστε πάντα “συνδεδεμένοι” με τους γύρω σας ακόμα και ξαπλωμένοι δίπλα στο κύμα.+

TV Tuner Tivizen Pico Android

Aποτελεί ένας μικρός τηλεοπτικός δέκτης που έχει την ικανότητα να μετατρέψει κάθε Android smartphone σε μια φορητή τηλεόραση. Πρόκειται για ένα μικρό σε μέγεθος τηλεοπτικό δέκτη DVB-T (DTT Freeview) που μετατρέπει τα smartphone με Android λογισμικό σε φορητή τηλεόραση.

Με το TV tuner, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε live shows, σειρές ή ταινίες της τηλεόρασης ανά πάσα στιγμή και χωρίς να χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο internet. Εναλλακτικά, καταγράψτε τα τηλεοπτικά προγράμματα και απολαύστε τα σε δεύτερο χρόνο. Το μόνο που απαιτείται είναι να έχετε ψηφιακό σήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα