4G και σε χαμηλές τιμές: Έξι smartphones για… σερφάρισμα

Συνδυάζουν τις online δυνατότητες ενός 4G κινητού με τις έξυπνες τεχνολογίες και το προσιτό κόστος. Και όμως, υπάρχουν 4G smartphones που, όχι μόνο δεν στοιχίζουν μια περιουσία, αλλά σας αφήνουν να κάνετε streaming, να παρακολουθείτε HD videos και να ενημερώνεστε μέσα σε δευτερόλεπτα με ταχύτητες νέας γενιάς.

Τα παρακάτω smartphones

θα σας οδηγήσουν προς το καλύτερο deal, ειδικά εάν θέλετε να βγάλετε τη φράση: “το ίντερνετ κολλάει” από το λεξιλόγιό σας…

LG Leon 4G

Ένα από τα φθηνότερα smartphones με κυρτό σχεδιασμό, ταχύτητα και ευελιξία. Το LG Leon 4G με oθόνη IPS LCD 4,5 ιντσών, διαθέτει πρόσφατη έκδοση Android (Lollipop), επεξεργαστή 1.2GHz Quad-Core και συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας 4G, διατηρώντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο στυλ και τη χρηστικότητα. Επίσης, διαθέτει κάμερα ανάλυσης 5MP και ενσωματωμένη τη λειτουργία Gesture Shot… για ακόμα καλύτερες selfies με μία μόνο κίνηση! Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, προσφέρει σύνδεση σε Wi-Fi, GPS πλοήγηση με φωνητική λειτουργία και Bluetooth για χρήση hands-free.

Samsung Galaxy Ace 4 LTE

Εάν αναζητάτε ένα προσιτό smartphone με γρήγορο επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων, σύνδεση 4G και άνετη οθόνη Super Amoled 4,3» με μεγάλη φωτεινότητα, τότε κατευθυνθείτε προς το Samsung Galaxy Ace 4 LTE. Με λογισμικό Android 4.4.2 και αποθηκευτικό χώρο 8GB, οι επιλογές δεν θα σταματούν όσον αφορά τις εφαρμογές και το social networking. Ωστόσο, καλύπτει ακόμα και όσους λατρεύουν τις φωτογραφίες με την camera των 5ΜP και όσους χάνονται εύκολα στο δρόμο, αφού διαθέτει λειτουργία GPS. Ξεχωρίζει από το πλήθος με τo μοναδικό κάλυμμα της πίσω όψης του.

Vodafone Smart 4 power

Ένα “έξυπνο” Android κινητό για ψυχαγωγία, social media και απεριόριστο κατέβασμα βιβλίων, εφαρμογών, ταινιών και μουσικής μέσω Google Play! Το Smart 4 power έρχεται με μια σειρά εφαρμογών της Vodafone που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας και με έναν super-fast MediaTek τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,3 Ghz. Η οθόνη 5 ιντσών των 16,7 εκατ. χρωμάτων και με τεχνολογία IPS προσφέρει καθαρή εμπειρία θέασης. Βέβαια, η κάμερα δεν πάει “πίσω”, αφού κινείται στα 5MP, ενώ παράλληλα διαθέτει μνήμη RAM 1GB.

Sony Xperia E4g

Με εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας (2 ημέρες) και design… που “τραβά” το βλέμμα, το Xperia E4g της Sony προσφέρει γρήγορη σύνδεση 4G LTE! Έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5 GHz, που σας επιτρέπει να λειτουργείτε πολλαπλές εφαρμογές, να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να παρακολουθείτε βίντεο ταυτόχρονα. Επιπρόσθετα, η κάμερα 5 MP (κύρια) και 2 MP βασίζεται στη λειτουργία Auto Scene Recognition, που βελτιώνει τις ρυθμίσεις λήψης για έως και 52 σενάρια. Τέλος, θα γοητευτείτε με το νέο περιβάλλον διεπαφής Simple Home, που παρέχει όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές στην ίδια οθόνη.

Lenovo A606
Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπορεί να περικλείεται και σε ένα οικονομικό smartphone! Το Lenovo A606 με ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή Quad Core και υψηλές ταχύτητες επικοινωνίας 4G-LTE θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τις επιδόσεις του. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζει δυο κάμερες, 8MP η πίσω με Flash και 2 MP η μπροστινή, και οθόνη IPS των 5 ιντσών με φωτεινά χρώματα και ευρείες γωνίες θέασης για να βλέπετε άνετα ταινίες. Άλλωστε, με χωρητικότητα 8GB δεν χρειάζεται να “μετράτε” το πόσος χώρος απομένει στη συσκευή…

Huawei Ascend Y550
Tο Huawei Ascend Y550 με οθόνη 4,5» (854 x 480) δίνει νόημα στην ταχύτητα με τεχνολογία δικτύου 4G LTE, χαρίζοντας ταχύτητες download μέχρι 150 Mbps. Οι “δυνάμεις” του απογειώνονται με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM 8916, χρονισμένο σε ταχύτητα 1.2 Ghz, ενώ η λειτουργία G-sensor μετατρέπει ταινίες και video σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Διαθέτει κάμερα με ανάλυση 5MP και ρύθμιση εξοικονόμησης ενέργειας, ώστε να κερδίσετε έως και ένα ολόκληρο 24ωρο σε κατάσταση αναμονής, ακόμα και εάν έχετε 10% μπαταρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα