Ζώα φτιαγμένα από ανθρώπινα σώματα- Το εντυπωσιακό πρότζεκτ της Σισίλια Γουέμπερ

Αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες που απεικονίζουν πολύχρωμα πτηνά και έντομα είναι ένα απαύγασμα του ανθρώπινου ταλέντου. Πραγματικά ανθρώπινου καθώς οι εικόνες δεν συνθέτονται από χρώματα αλλά από γυμνά ανθρώπινα σώματα μοντέλων.

Το καταπλητικό αυτό αποτέλεσμα δεν ήταν διόλου εύκολο στην δημιουργία του καθώς όπως εξομολογούνται οι επινοητές του, χρειάζονταν δεκάδες λήψεις για κάθε μία φωτογραφία προκειμένου να επιτευχθεί και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Η Cecelia Weber, δημιουργός των εν λόγω

φωτογραφιών αναφέρει «Κάθε φωτογράφιση έχει πολλά στάδια. Ξεκινάμε απο την φωτογράφιση του πλάσματος που θέλουμε να απεικονίσουμε με τα ανθρώπινα σώματα, μετά το σκετσάρουμε και τέλος προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τα μέρη του του ανθρώπινου σώματος στο κάθε μοτίβο. Άλλες φορές μας χρειάζονται τα πόδια των μοντέλων ,άλλες οι γλουτοί τους, άλλες η πλάτη τους». Η δημιουργός προσθέτει «Κάθε φωτογράφιση είναι συναρπαστική καθώς οφείλουμε όλοι- τοσο εγώ όσο και τα μοντέλα- να επινοήσουμε τρόπους για την τέλεια απεικόνιση του εκάστοτε ζώου ή εντόμου»

Τα μοντέλα επιλέγονται με προσοχή, διαβεβαιώνει η Cecelia ενώ αναφέρει πως οι φωτογραφίες που επιλέγει να αναπαραστήσει είναι εντελώς αυθόρμητες ποζες πλασμάτων που συναντά καθημερινά. 1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα