«Υποφέρω από έρωτα μαζί της» – Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου [εικόνα]

11:35 8/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Πριν από περίπου δύο μήνες η εφημερίδα Real Life είχε αναδείξει δημοσίευμα που ήθελε Κωνσταντίνο Μπογδάνο να γυρίζει σελίδα στη ζωή του. Ο έρωτας του τελικά για τη μαθητευόμενη δημοσιογράφο και συνεργάτιδά του Ελένη Καρβέλα, φαίνεται πως καλά κρατεί...

Η Real Life, αυτή τη φορά με νέο δημοσίευμα παρουσιάζει τις λεπτομέρειες για τη σχέση του παρουσιαστή, που όπως φαίνεται δεν είναι επιπόλαια, αφού ο ίδιος φέρεται να δηλώνει σε στενούς φίλους του: «Υποφέρω από έρωτα μαζί της».

Αν και αποφεύγουν με κάθε τρόπο πολυσύχναστα μέρη και χώρους όπου γνωρίζουν πως κινδυνεύουν να έρθουν τετ α τετ με φωτογράφους και κάμερες, ο φακός της «R» τους εντόπισε το περασμένο μεσημέρι σε μια χαλαρή βόλτα τους στην καρδιά της Κηφισιάς.

Όλοι μιλούν για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που έχει την ίδια αγάπη για τη δημοσιογραφία η οποί ήταν και η αιτία που ήρθαν κοντά, όταν η όμορφη Ελένη ξεκίνησε την πρακτική της στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «ΣΚΑΪ στις 6» φοιτώντας στη σχολή του Σταμάτη Μαλέλη.

Πηγή: ToraTora.gr

The post «Υποφέρω από έρωτα μαζί της» – Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα