Υπερκοριός: Τι είναι η agenda 2.62 που εμφανίστηκε ενόψει των εκλογών της ΟΝΝΕΔ;

«Στις πρόσφατες εκλογές ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο συνολικός αριθμός των μελών της ΟΝΝΕΔ που έδωσαν το παρών έφτασε τους περίπου 10.500, ποσοστό μόλις 2.62% σε σχέση με τη συνολική προσέλευση. Δεν είναι κρυφό, ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πάψει να εμπνέει τους συνομηλίκους μας. Τα ποσοστά της Κεντροδεξιάς

στις ηλικίες 18-32 είναι τραγικά. Ζούμε με απλά λόγια την εποχή που η οργάνωση μας αντί να προσελκύει ενεργούς πολίτες, απωθεί. Και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Κατ' αυτό τον τρόπο, νέοι που συγκροτούν την κίνηση "Agenda .262" αποφάσισαν να παρέμβουν στις εξελίξεις κατά τη διάρκεια της μάχης για την ηγεσία της γαλάζιας νεολαίας. Η agenda απέκτησε ιστοσελίδα και φιλοδοξεί να διαδραματίσει παρεμβατικό ρόλο ενόψει των εκλογών της 20ης Μαρτίου. Όπως πληροφορούμαι, η συγκρότηση αυτής της κίνησης είναι επί της ουσίας ο μετασχηματισμός των 156 στελεχών που είχαν υπογράψει κείμενο-παρέμβαση πριν από μερικές ημέρες, προς την κατεύθυνση της ανασύνταξης της νεολαίας της ΝΔ.

Κάνοντας αυτοκριτική για την απουσία πολιτικού λόγου τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τη μη ανάδειξη νέων προσώπων, το κείμενο παρέμβαση οριοθετεί τον στόχο τους: "Χρειαζόμαστε μια νεολαία πολιτική. Με φωνή στα κρίσιμα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, που θα υπερβαίνει τα κομματικά γραφεία και τους συσχετισμούς. Θέλουμε μια ΟΝΝΕΔ που να εκφράζει τη γενιά μας, θα δίνει φωνή στις ιδέες μας και χώρο σε όσους θέλουν να προσφέρουν. Με οργανώσεις κύτταρα πολιτικής και ανθρώπους καταρτισμένους και αποφασισμένους να ρίξουν κάθε γέφυρα με το λαϊκισμό και την αναξιοκρατία", σημειώνουν.

Ως προς το ποιον θα ψηφίσουν; Μάλλον τον Βασίλη Γεωργιάδη, ο οποίος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Μου λένε πως η συναντίληψη επιλ των ζητημάτων διαπιστώθηκε σε ραντεβού που έγινε στο γραφείο του υποψήφιου προέδρου της ΟΝΝΕΔ.

The post Υπερκοριός: Τι είναι η agenda 2.62 που εμφανίστηκε ενόψει των εκλογών της ΟΝΝΕΔ; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα