Η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκαλύπτει την ηλικία της και μας αφήνει άφωνους! – Πόσο την κάνετε;

Οι μεγαλύτεροι θα γνωρίζουν την Άριελ Κωνσταντινίδη ως το μικρό κοριτσάκι στο πλευρό της Αλίκης. Οι πιο νέοι θα τη θυμούνται από τον ρόλο της στη σειρά του Mega, «Μαρία η Άσχημη».

Η ξανθιά ηθοποιός τα τελευταία χρόνια απέχει από τις οθόνες μας, ωστόσο κατά καιρούς μαθαίνουμε νέα της μέσα από τις συνεντεύξεις της. Πριν λίγους μήνες μάλιστα η Άριελ ντύθηκε νυφούλα και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της έπειτα από 3 χρόνια σχέσης.

Η ηθοποιός

εμφανίστηκε στο Namaste και μίλησε στη κάμερα του Epsilon για την προσωπική της ευτυχία, τον γάμο αλλά και την ηλικία της.

«Χαρούμενη είμαι για το γάμο, ναι. Ο λόγος βασικά που παντρευτήκαμε… Δεν είχαμε κανένα λόγο να παντρευτούμε πέρα από τη σύνδεση μας και την αγάπη μας. Από τη στιγμή που συζήσαμε ήταν σαν να ήμασταν παντρεμένοι. Ο γάμος ήταν ο φόβος μας και για αυτό αποφασίσαμε να το κάνουμε έτσι, γιατί δεν είχαμε κανέναν λόγο εξωτερικό».

Η Άριελ Κωνσταντινίδη φανερά ακομπλεξάριστη μαρτύρησε την ηλικία της: «Είμαι 44 και καμαρώνω! Είναι ότι ωραιότερο για μένα».

Και πώς να μην καμαρώνει αφού δείχνει τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερη;

Πηγή: ΤoraTora.gr

The post Η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκαλύπτει την ηλικία της και μας αφήνει άφωνους! – Πόσο την κάνετε; appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
αριελ κωνσταντινιδη ημερομηνια γεννησης, αριελ κωνσταντινιδου ημερομηνια γεννησης
Τυχαία Θέματα