Υπερκοριός: Τα επινίκια πανηγύρια των συνεργατών του Κυριάκου

Αν μπορεί κανείς να βρει λέξεις για να περιγράψει τα συναισθήματα των ανθρώπων που βρίσκονταν δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αυτές τις εκλογές, τότε θα ταίριαζαν μόνο οι λέξεις "ενθουσιασμός" και "δικαίωση".

Άλλωστε, για να είμαι δίκαιος, οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ίσως ήταν και οι μόνοι που πίστευαν αταλάντευτα στη νίκη. Και αν κάποτε το πίστεψαν για τα καλά, ήταν μετά τον πρώτο γύρο, όταν όλα παίζονται. Πλην όμως, δεδομένου του φαβορί Βαγγέλη Μεϊμαράκη και της καραμανλικής επιρροής

σε μια κλειστή δεξαμενή ψηφοφόρων, δεν ήταν πολλοί εκείνοι που πίστεψαν στο θαύμα.

Συγκινημένος και ενθουσιασμένος ο Μακάριος Λαζαρίδης, το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλλον ο επόμενος διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ. Δικαιωμένος, αλλά και κουρασμένος (σ.σ.μετά τα πανηγύρια, το μόνο που ήθελε ήταν να κοιμηθεί) ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος και Θανάσης Νέζης σε αντίστοιχη κατάσταση ενθουσιασμού, να βγάζουν φωτογραφίες από τα πανηγύρια στην Χαλκοκονδύλη. Ιδιαίτερα χαρούμενη η χαμηλών τόνων Κύρα Κάπη, η οποία ευθύνεται για την εξαιρετική παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα social media. Σε υπερένταση μέχρι την τελευταία στιγμή, σε μια προσπάθεια να συντονίσει τα πάντα ο πρώην βουλευτής Νίκος Γεωργιάδης (σ.σ. χαρακτηριστικές οι κινήσεις του με τα χέρια για να συντονίσει τους δημοσιογράφους και τους ενθουσιασμένους φίλους του Κυριάκου, ώστε να μπορέσει να κάνει τη νικητήρια δήλωσή του). Φυσικά, δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλοι στενοί του συνεργάτες, όπως ο φίλος και κουμπάρος του και πρώην βουλευτής Μιχάλης Μπεκίρης, ο επικοινωνιολόγος Χρηστος Βαλταδωρος που ειχε ρολο-κλειδι, ο Κώστας Μπαλωμένος, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και πολλοί άλλοι.

Δεν έλειψαν όμως και οι λίγοι βουλευτές που τον στήριξαν. Ο Άδωνις Γεωργιάδης φυσικά, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Λευτέρης Αυγενάκης και η Φωτεινή Αραμπατζή.

Πανηγυρικό το κλίμα και στη Θεσσαλονίκη, όπου στελέχη, όπως η Βίκυ Νάκου, η Βίκυ Ευταξά, ο Κώστας Φωτίου, ο Δημήτρης Μπακατσέλος, ο Νίκος Οικονόμου κ.α., ήταν εκείνα που στήριζαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχοντας όμως σαφές handicap έναντι του σαφώς πιο οργανωμένου καραμανλικού μπλοκ στην πόλη.

Όπως είναι φυσικό, πολλά από τα ανωτέρω πρόσωπα θα αξιοποιηθούν και την επόμενη μέρα στη ΝΔ. Άλλωστε, η (άυπνη) ομάδα του Κυριάκου έκανε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας την εμφάνισή της στα γραφεία της Συγγρού.

The post Υπερκοριός: Τα επινίκια πανηγύρια των συνεργατών του Κυριάκου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα