Υπερκοριός: Ο καφές (χωρίς τρίγωνα) Παπαμιμίκου-Τζιτζικώστα στον ιστορικό Ελενίδη

Αν και τα κατάφερε εν τέλει η ΟΝΝΕΔ να ολοκληρώσει τις εργασίες του συνεδρίου της, οι εικόνες με τους υπαλλήλους του Δήμου Ευόσμου να μαζεύουν τις καρέκλες από το κλειστό γυμναστήριο, ενώ οι σύνεδροι ακόμα συζητούσαν, δεν μπορούν να διαγραφούν. Όπως ανέφερε και το ρεπορτάζ του Koolnews, αιτία της πολύωρης συζήτησης που καταστρατήγησε το προγραμματισμό του συνεδρίου ήταν η επιμονή των διάφορων ομάδων της ΟΝΝΕΔ σε διαφορετικούς αριθμούς για τα μέλη της Κεντρικής

Επιτροπής.

Αν ένας από τους στόχους του 10ου Τακτικού Συνεδρίου ήταν να προβληθεί μία εικόνα ενότητας και σύμπνοιας μέσα στην νεολαία του κόμματος, μετά και τις πρόσφατες εντάσεις για το θέμα των εκλογών του προέδρου, τότε αυτός σίγουρα δεν επετεύχθη. Το σύνθημα του συνεδρίου, «Παίζουμε Επίθεση», παρομοίαζε την ΟΝΝΕΔ με μία ομάδα ποδοσφαίρου η οποία όπως μάθαμε έχει τεράστια προβλήματα στα αποδυτήρια. Ο έλεγχος κινδυνεύει να χαθεί και έχει πλέον δημιουργηθεί ένα de facto κλίμα διχασμού. Πώς άλλως να ερμηνευτεί η εικόνα του πρώην Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη να κάθεται εν ώρα συνεδρίασης την Παρασκευή το απόγευμα στην καφετέρια απέναντι από το Κλειστό;

Ο κ. Ιωαννίδης όμως δεν ήταν ο μόνος που προτίμησε να πιει τον καφέ του εν ώρα συνεδρίασης. Ο νυν Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και άλλοτε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, δεν πέρασε το Σάββατο τόσο πολύ από το χώρο του συνεδρίου, αλλά αντίθετα κατέβηκε μέχρι την νοτιοανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ντεπώ, για έναν καφέ. Οι πληροφορίες του Υπερκοριού θέλουν το στρατόπεδο του κ. Παπαμιμίκου να έχει έντονες ενστάσεις για την μείωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ έχει μπει στο στόχαστρο και της ηγεσίας της ΝΔ πλέον.

Έτσι, για να επανέλθω στα του καφέ, το Σάββατο στις 17:00 περίπου, ο κ. Παπαμιμίκος εμφανίστηκε παρέα με την αρραβωνιαστικιά του Σόνια Σαββίδη στο γνωστό στέκι στην Θεμιστοκλή Σοφούλη, στον Ελενίδη (ο Ελενίδης με τα καταπληκτικά τρίγωνα, αν έχετε ακουστά). Την εν λόγω καφετέρια (επειδή έχω κάνει τα μαθήματά μου), την προτιμά τόσο ο πρώην υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης όσο και ο ευφάνταστος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας. Ποιο είναι το ενδιαφέρον όμως; ότι στην παρέα του ζεύγους ήρθε να προστεθεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας με δύο συνεργάτες του. Η παρέα πέρασε αρκετή ώρα στο εν λόγω μαγαζί και συζήτησε εφ’ όλης της ύλης. Άλλωστε, οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Παπαμιμίκος βρίσκονται σε κοινό άξονα, ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα, όπου έχουν σημαντική επιρροή. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Τζιτζικώστας είχε και αυτός χαιρετήσει με ομιλία του την προηγούμενη ημέρα το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και έτυχε θερμότατης υποδοχής από μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Φυσικά, την ίδια ώρα εξελισσόταν κανονικά η διελκυστίνδα των στρατοπέδων της ΟΝΝΕΔ για τον αριθμό των μελών της Κ.Ε., η οποία κατέληξε στο γνωστό φιάσκο, το οποίο ακόμα προσπαθούν να διασκεδάσουν.

The post Υπερκοριός: Ο καφές (χωρίς τρίγωνα) Παπαμιμίκου-Τζιτζικώστα στον ιστορικό Ελενίδη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα