«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» αλλάζουν όνομα! Ποιος πρωταγωνιστής αρνείται να επιστρέψει στη σειρά;

Οι τελικές αποφάσεις για την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» έχουν παρθεί και όπως όλα δείχνουν, το σίριαλ που βρισκόταν στην κορυφή της τηλεθέασης επί τρεις σεζόν, κάνει δυναμικό comeback μέσα από τη συχνότητα του Ant1.

Μετά από 20 χρόνια, η θρυλική παρέα του «Ακάλυπτου» θα γεμίσει γέλιο και ξεκαρδιστικές ατάκες τη μικρή οθόνη. Στόχος είναι τα νέα επεισόδια να βγουν στον αέρα την επόμενη σεζόν,

2016-2017, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo, o Τζώνη Καλημέρης έδωσε το πράσινο φως για το νέο κύκλο, με τον σεναριογράφο της σειράς, Λευτέρη Καπώνη, να έχει ήδη έτοιμα τα 15 νέα επεισόδια.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ένας από τους πρωταγωνιστές δεν δέχεται να επιστρέψει για το νέο κύκλο επεισοδίων. Ποιος είναι αυτός; Ο λόγος για την τηλεοπτική Αλίκη, κατά κόσμον Ρένια Λουιζίδου, η οποία μοιάζει κατηγορηματική. Και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, όμως, το σκέφτεται… λίγο παραπάνω, την ώρα που οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές, Γιώργος Παρτσαλάκης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Μαρία Τζομπανάκη έχουν συμφωνήσει από την πρώτη στιγμή.

Αυτό που θα εκπλήξει τους θαυμαστές του θρυλικού σίριαλ του Ant1 είναι το γεγονός πως οι συντελεστές αποφάσισαν να αλλάξουν τον τίτλο και έτσι οι πρώην παντρεμένοι επιστρέφουν… χωρισμένοι με τη σειρά να μετονομάζεται σε «Και οι χωρισμένοι έχουν ψυχή».

Πώς είναι όμως σήμερα οι ηθοποιοί που αγαπήσαμε τότε;

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Αντώνης Καφετζόπουλος - Ανδρέας (Ακάλυπτος) Ρένια Λουιζίδου - Αλίκη Γιώργος Παρτσαλάκης - Μάκης (Τίγρης, Κτηνίατρος) Κωνσταντίνα Μιχαήλ - Ρένα Μαρία Τζομπανάκη - Μπέττυ Χρυσούλα Παπαδοπούλου - Κόρη Μάκη &Ρένας Μαρία Παπαλάμπρου - Νάνσυ Αλέξανδρος Μυλωνάς - Ρένος Αλέξανδρος Κολιόπουλος - Μπάρμαν Ασπασία Τζιτζικάκη - Μίρκα Κάρμεν Ρουγγέρη - Ερμιόνη

The post «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» αλλάζουν όνομα! Ποιος πρωταγωνιστής αρνείται να επιστρέψει στη σειρά; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα