Υπερκοριός: Κράμα έμπειρων και νέων στελεχών στη νέα ηγετική ομάδα της ΝΔ

Αποκρυσταλλώνεται, όπως μαθαίνω, εν τέλει η νέα ομάδα κρούσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ οι περισσότερες ανακοινώσεις θα γίνουν και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ, η οποία θα λάβει χώρα αύριο, Πέμπτη. Όπως αντιλαμβάνομαι, η νέα ηγετική ομάδα θα είναι ένα κράμα έμπειρων, αλλά και νεότερων στελεχών.

Πιο

συγκεκριμένα, διευθυντής του γραφείου Προέδρου θα είναι ο Μιχάλης Μπεκίρης. Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού ο Νίκος Γεωργιάδης, γενικός Διευθυντής ΝΔ: Νίκος Καραθανάσης (σ.σ. έμαθα χτες πως ο Κώστας Τσιμάρας είχε ήδη παραιτηθεί οικεία βουλήσει από το Σάββατο), διευθυντής του γραφείου Τύπου ο Μακάριος Λαζαρίδης και γραμματέας Οργανωτικού ο αυτοδιοικητικός Βασίλης Σπανάκης. Αναζητείται ακόμα η οριστική θέση του Θανάση Νέζη. Γραμματέας παραμένει έως το τακτικό συνέδριο ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Προς αξιοποίηση βαίνουν, επίσης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης, οι οποίοι στήριξαν αποφασιστικά τον νέο πρόεδρο.

Στα της Βουλής, κλείδωσε για τη θέση του γραμματέα της ΚΟ ο Λευτέρης Αυγενάκης. Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι μάλλον τρία πρόσωπα με…το ίδιο όνομα: ο Νίκος Δένδιας, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Νίκη Κεραμέως. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν παραιτήθηκε τυχαία από γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού, καθώς θα έχει επιτελικό ρόλο στο δρόμο προς το συνέδριο, ενώ αναβαθμισμένος θα είναι και ο Κωστής Χατζηδάκης.

Πάντως, πέραν των έμπειρων ονομάτων, σιγά-σιγά ο κ. Μητσοτάκης θέλει να βάλει και πιο νέα στελέχη στο παιχνίδι. Συνεπώς, το όνομα του προέδρου της νεολαίας του ΕΛΚ Κωνσταντίνου Κυρανάκη ακούγεται για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου, χωρίς όμως να έχει κλειδώσει. Ακόμα και αν δεν είναι εκπρόσωπος Τύπου ο κ. Κυρανάκης, πάντως, θα έχει καίριο ρόλο στη γαλάζια επικοινωνία. Ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος παραμένει στο πλευρό του νέου προέδρου της ΝΔ, αν και έχει παράλληλα απασχόληση σε σημαντικό πόστο του ιδιωτικού τομέα. Ακόμα, ο Όμηρος Τσάπαλος, ο οποίος εμφανίστηκε προεκλογικά σε πολλές εκπομπές ως εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη και εσχάτως στην Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη σε τραπέζι για τη ΝΔ ακούγεται επίσης έντονα πως βαίνει προς αξιοποίηση.

Σήμερα και αύριο θα μπουν και οι τελευταίες πινελιές στο γαλάζιο παζλ, μιας και ο κ. Μητσοτάκης θα ήθελε να κάνει τις πρώτες ανακοινώσεις στη συνεδρίαση της ΚΟ. Όπως και να έχει, το νέο σχήμα δεν δείχνει να αναδίδει… «καμαρίλα».

The post Υπερκοριός: Κράμα έμπειρων και νέων στελεχών στη νέα ηγετική ομάδα της ΝΔ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα